Salih Aydın: Sürekli müşteri memnuniyeti odak noktamız

Türkiye’nin mobilya üssü İnegöl’ün parlayan yıldızı Allegro Home, ürettiği, sağladığı katma değer, nitelikli istihdam kapasitesi ve ihracat ile Türkiye’nin gururu olmayı sürdürüyor.

EKONOMİ 23.02.2023, 04:35
3
Salih Aydın: Sürekli müşteri memnuniyeti odak noktamız
Türkiye’nin mobilya üssü İnegöl’ün parlayan yıldızı Allegro Home, ürettiği, sağladığı katma değer, nitelikli istihdam kapasitesi ve 35 ülkeye ulaşan ihracat potansiyeli ile Türkiye’nin gururu olmayı sürdürüyor. Allegro Home Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın, kuruldukları 1997 yılından beri nitelikli, kaliteli ve müşteri odaklı yatak odası, yemek odası, duvar ünitesi ve koltuk üretimleriyle sektörde marka olmayı başardıklarını ifade ederek, “İlk günkü heyecanımızı koruyarak sektörümüzde markamızı hep bir adım ileriye taşıyabilmenin gayretini sürdürüyoruz. İlkelerimiz, sorumluluk anlayışımız ve kaliteye verdiğimiz önemin yanında çalışanımıza verdiğimiz değer yıllardır hiç değişmedi. Değişen sadece teknolojimiz ve mekânımız oldu. Allegro en kaliteli malzemeyi yüksek üretim teknolojisi makineleriyle özenle işleyerek her yıl günümüz ekonomik şartlarına uygun yatak, yemek , koltuk ve ünite tasarımlarını sektöre yön veren mühendis ve mimarlarıyla üretmektedir” diye konuştu.
Mobilyada kalitenin ve hızın vazgeçilmez unsurlar olduğunu vurgulayan Aydın, “Her türlü üretim bir serüvene dönüşür. Karmaşık, hızlı, disiplinli ama risklerle dolu bir serüven. Yılları aşan deneyimle Allegro, sektöründe Türkiye’nin en iyileri arasındadır. Allegro kullanıcı odaklı hizmet anlayışını Türkiye’nin bütün il, ilçe ve köylerine olduğu gibi, dünyanın değişik toplamda 35 ülkesine de sunmaktadır” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı