Saray'ın sadık yazarı Selvi açıkladı: Erdoğan’ın 2023 seçim stratejisi

AK Parti iktidarına yakın gazeteci Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’teki seçimlerinde uygulayacağı stratejisiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

GÜNDEM 12.05.2022, 10:50
14
Saray'ın sadık yazarı Selvi açıkladı: Erdoğan’ın 2023 seçim stratejisi
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında da AK Parti iktidarını yere göğe sığdıramazken hedefinde ise yine muhalefet partileri vardı. Selvi yazısında kendi ifadesiyle Erdoğan’ın 2023’teki seçim stratejisini de ortaya koydu.
20 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının ülkeyi soktuğu ekonomik ve sosyolojik çıkmazları görmeyen Abdulkadir Selvi CHP’nin öfke siyaseti yaptığını ileri sürerken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde stratejilerinden birinin ayağını muhalefetin kavgacı dili oluşturacağını öne sürdü.

Selvi,  Erdoğan’ın seçim stratejisiyle ilgili AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda ipuçları verdiğini belirtti. Erdoğan’ın bu toplantıda  “Siyasette meydan okuma vardır. Biz değerlerimiz için yedi düvelle kavga ettik. Bu FETÖ’cüler bizi, kaldığımız yeri bombalamadılar mı? Biz yeri geldi, terör örgütleriyle, vesayet odakları ile kavga ettik. Biz ettik, sen edemezsin” ifadelerini aktaran Selvi “Erdoğan, kendi kavgasını Türkiye için verilmiş, dava için verilmiş kutsal bir zemine oturttu.” diye yazdı.
Selvi yazısının devamında şunları yazdı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki kavga siyasetini altı doğru bir zemine oturttu. Milletin değerleri uğruna yedi düvelle kavga eden Erdoğan, onun karşısında ise halkın değerleriyle kavga etmeye gelen Kılıçdaroğlu... Karar sizin. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı