Şenol Güneş yerine A Milli Takım'ın başına kim geçebilir? İşte 5 isim

Şenol Güneş ile A Milli Takım'da yollar her an ayrılabilir. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Şenol Güneş yerine geçebilecek isimler...

SPOR 10.09.2021, 08:05
8
Şenol Güneş yerine A Milli Takım'ın başına kim geçebilir? İşte 5 isim
A Milli Takım'da EURO 2020 ile başlayan kötü süreç, maalesef hala devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş ise eleştirilerin odağı haline gelmiş durumda. Peki Şenol Güneş ile yollar ayrılması halinde yerine kim geçebilir?  İşte Şenol Güneş yerine geçebilecek 5 isim...

Okan Buruk
En güçlü adaylardan birisi olarak öne çıkıyor. Başakşehir ile Süpe Lig şampiyonluğu kazanmıştı. Akhisarspor ile de Türkiye Kupası şampiyonluğu var. Şu an takım çalıştırmıyor. 
Emre Belözoğlu
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ismi bazı takımlarla anıldı ancak şu anda boşta. Şenol Güneş, yardımcılık için kendisini düşünüyordu. Güneş'in ayrılığı sonrası Milli Takım'ın başına geçebilir.
Joachim Löw
Uzun yıllar Almanya'yı çalıştırdıktan sonra görevinden ayrıldı. Almanya ile başardıkları ortada. Türkiye'yi de yakından tanıyan bir teknik direktör.
Sergen Yalçın
Beşiktaş ile sözleşmesi devam ediyor. Şenol Güneş ile bu yıl devam etme kararı verilirse sezon sonunda Sergen Yalçın'a teklif götürülebilir. Şenol Güneş'in de Beşiktaş'tan Milli Takım'a geçtiğini hatırlatalım.
Slaven Bilic
Yabancı teknik direktör adayları arasında ismi öne çıkan birisi. O da Türkiye'yi yakından tanıyor. Daha önce de ismi bu görev için anılmıştı. Çin'de kariyerine devam ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı