Son Dakika

SEO Uzmanı Gökhan Vatancı’dan siteniz için öneriler

SEO çalışmaları bir web sitesinin dijital ortamlarda daha iyi listelenmesine yardımcı olur.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 03.10.2022, 08:45
2
SEO Uzmanı Gökhan Vatancı’dan siteniz için öneriler
SEO çalışmaları bir web sitesinin dijital ortamlarda daha iyi listelenmesine yardımcı olur. Her ne kadar internet milyonlarca kişi tarafından kullanılsa bile siteniz alt sıralarda bulunuyorsa alacağınız görüntülemeler tatmin edici olmayacaktır.
Arama motoru optimizasyonu da buna yönelik olarak yapılan işlemlerdir. Böylece bloğunuzu, kurumsal sitenizi ya da e-ticaret platformunuzu internette daha üst sıralara taşımanız mümkündür. Bu sayede tıklama ve görüntüleme oranlarını artırabilir, sitenizi daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Eğer sorunsuz bir optimizasyon yapılmasını ve sadece size özel çözümler bulmayı istiyorsanız, freelance SEO uzmanı olarak size çözümler sunan Gökhan Vatancı’yla size en iyi fırsatları bulabilirsiniz.

Sitenizi daha ilgi çekici yapmak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi başlık etiketleridir. Bunların hem konuyla alakalı olması hem de okuyucuların ilgisini çekmesi gerekir. Böylece alacağınız tıklama oranları da etkilenir.
Sizin için özel çalışmalar yapan Gökhan Vatancı tüm içerikleri ele alarak yeni başlık etiketleri hazırlamaktadır. Bunun yanı sıra siteniz ile ilgili olan anahtar kelimeleri tespit ederek URL yapılarında kullanır. Detaylı bir şekilde yapılan çalışma sayesinde, internet sitenizi daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Sitenizin daha yukarıda listelenmesini istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken konulardan bir diğeri de hızdır. Eğer siteniz çok yavaş açılıyorsa ya da bir sayfa çok ağır yükleniyorsa insanlar uzun süre beklemeden çıkacaktır. Arama motorları da olumsuz değerlendirerek sıralamanızı düşürür.
Freelance SEO uzmanı olan Gökhan Vatancı’yla buna kesin çözümler bulmanız mümkündür. Sitenizin kodlamalarından kullandığınız eklentilere kadar her şeyi değerlendirerek düzenlemeler yapmaktadır. Böylece açılma ve yüklenme hızları artarak, profesyonel sonuçlar almanız sağlanır.

Dahili linkler sitenizin arama motorları tarafından güvenilir görülmesine yardımcı olur. Bu nedenle sıralamanızın da artmasını sağlar. Gökhan Vatancı özel şekilde yaptığı dahili link çalışmaları kapsamında kaliteli ve sitenize uygun backlinkleri kullanmaktadır. Böylece sıralamanızın daha iyi olmasına yardımcı olur.
Bunun yanı sıra görsel optimizasyonları, mobil uyumlu site ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesiyle daha iyi bir tecrübe sunar.
Ayrıca SEO hakkında güncel bilgileri edinmek için Gökhan Vatancı’nın https://www.gokhanvatanci.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı