Son Dakika

Siyasetin merkezi Saadet

Siyasi partiler arasında Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen bayramlaşma programları kapsamında, Saadet Partisi yetkilileri diğer parti heyetleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 13.07.2022, 04:35
2
Siyasetin merkezi Saadet
Partiler arası bayramlaşmada Saadet Partisi adına Parti Sözcüsü Birol Aydın, Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Akpınar, Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Yıldız Saadet Partisi adına ziyaretleri kabul etti. Saadet Partisi’ni ziyarete, Demokrat Parti (DP), Büyük Birlik Partisi (BBP), İyi Parti, Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti), Vatan Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP), Demokratik Sol Parti (DSP), Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP), Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Gelecek Partisi, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Yeniden Refah Partisi (YRP), Milli Yol Partisi (Milli Yol), Zafer Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Türkiye Değişim Partisi (TDP), Merkez Parti, Anavatan Partisi partilerinin heyetleri geldi.
Bayramlaşmalarda yaşanan ekonomik sorunlar asıl gündem konusu olurken Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Bayramların vesile olduğu bu iklim, bugün ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden birisidir. Temenni ederiz ki; bu mübarek zaman dilimleri, bizlerin yeniden derlenip toparlanmasına, birlik ve beraberliğine, kaybettiklerimizi yeniden bulmamıza vesile olsun. Bayram; ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, afiyet ve hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.
Bayramlaşma merasiminin ilk ziyaretini Demokrat Parti (DP) heyeti gerçekleştirdi. Heyette Demokrat Parti adına Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Aysal, Genel İdare Kurulu Üyesi Nur Kaan, Genel Basın Danışmanı Cahit Karakuş’un ziyareti gerçekleştirdi. Aysal, Türkiye’de yaşanan sorunların bitmesini dileyerek, “Türkiye’de her şeyin normal olduğu, hayat pahalılığının olmadığı, ekmek kuyruklarının son bulduğu bir bayram dileriz. Türkiye’ye şöyle bir baktığımızda pek iç açıcı görünmüyor. 6’lı masanın gayreti içinde teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) adına Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, MKYK üyesi Dilek Keskin ve MKYK üyesi Arif Özdemir ziyarette bulundu. Yelis, pandeminin etkisinden uzak ikinci bayram olarak Kurban Bayramı ile bir araya gelindiğine dikkat çekerek, “Pandemi dolayısıyla bir araya gelemedik. Pandeminin ardından gerçekleştirilen ikinci bayram olarak bu Kurban Bayramı’nda bir araya geldik. Partinizin yeni binasına ben ilk defa geldim. Yeni Genel Merkeziniz hayırlı olsun” dedi.
İyi Parti adına Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Gençlik Politikaları Başkanı Onur Hondoroğlu, ziyareti gerçekleştirirken heyet Kurban Bayramı’nın hayırlı olmasını dileyerek, Millet İttifakı’nın çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adına Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Kadın Kolları MYK üyesi Arife Polat Düzgün, Genel Başkan Danışmanı Betül Gürlük, Genel Merkez Gençlik MKYK üyesi Osman Nuri Ambarkaya ziyareti gerçekleştirdi. Akyol, pandemi nedeniyle insanların birbirinden uzaklaştığına dikkat çekerek, “Pandemi dolayısıyla bir süredir uzaklaşmıştık. Bu bayram vesilesi ile tekrar bir araya geldik. Rabbimiz herkesi felaketlerden korusun” diye konuştu.
Vatan Partisi adına heyette Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Bayram Yurtçiçek, Öncü Kadın MYK Üyesi Şule Uncu, Öncü Gençlik MKYK Üyesi Ata Ogün Kaplan ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Pandemi nedeniyle uzun süredir yüz yüze gelinmediğine değinilirken, bayramın yüz yüze gerçekleşiyor olması ile bayramların anlaşıldığına dikkat çekildi. Milliyetçi Hareket Partisi adına (MHP) ziyarette bulunan heyette, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK Üyesi Deniz Depboylu, MYK Üyesi Fatih Çetinkaya bulundu. Özarslan, “Bayramlar özel günler. Tabi pandemi döneminde süre gelen bayramlaşmalar uzaktan gerçekleştirildi. Bayramlar yüz yüze gerçekleşmedi. Pandemi döneminde hep eğitim konuşuldu fakat hayat uzaktan devam etti” dedi. Demokratik Sol Parti (DSP) adına ziyarette bulunan heyette, Genel Başkan Yardımcısı Onur İste, Genel Başkan Yardımcısı Murat ÖZBİLGE, PM Üyesi Tuğçe Tekçe bulunurken, ziyarette Bayram ziyaretleri ile ortaya çıkan kardeşlik ortamının yanı sıra birliktelik, barış ve huzur mesajları öne çıktı.
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) adına ziyarete gelen heyette, Genel Sekreter Şehzade Demir, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Bozdaş bulundu. Demir, Türkiye’nin birçok sorunun bulunduğuna dikkat çekerek, “Sorunların başında ekonomi, adalet ve temel insan hakları alanında sorunlar bulunuyor, bu sorunlar bir an önce çözüme ulaştırılmalı” diye konuştu. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) adına ziyarete gelen heyette, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helün Fırat, Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar ziyareti gerçekleştirdi. Çanakçı, pandemide gerçekleşen sanal bayramlaşmaların yüz yüzenin yerini tutmadığını belirterek, “Yüz yüze temas sağlam adımların atılmasına vesile oluyor” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına bayramlaşmaya gelen heyette, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun, Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Ersever, Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Şule Dalbudak ziyarette bulundu. Uzun, bayramın hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Her bayram olduğu gibi bu bayramında hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ülkemizin sorunlarının çözülmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Gelecek Partisi adına ziyarette bulunan heyette Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Aile ve Sosyal Politikaları İzleme Kurulu Başkan Seren Yıldız Öztürk, Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok bulundu. Üstün, “2 sene sonra bayramlaşmaların farkına vardık. Bu işler yüz yüze oluyor. İnşallah hayırlı ve güzel bayramlara” ifadelerini kullandı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına ziyarette bulunan heyette, Milletvekili Şevin Coşkun, Milletvekili Erol Katırcıoğlu, PM üyesi Metin Uğurlu Partiler arası gerilimlere değinen Katırcıoğlu, “Bayramlarda anlıyorum ki bizi 5-6 parti ziyaret ediyor. Neden herkesle görüşemiyoruz? Bayramlar birlikteliğin vurgusunun yapıldığı günlerdir. Bayramlar hakikaten biz olduğumuz vurgusunu verir. Demokrasilerde partiler rakiplerdir fakat bizde düşmanlık seviyesine getirildi” dedi. Yeniden Refah Partisi (YRP) adına ziyarette bulunan heyette, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, MKYK Üyesi Fatih Müjdeci, Gençlik Kolları Siyasi İşler Başkanı Recep Erol ziyarette bulundu. Heyet, Bayramın başta ülkemiz olmak üzere İslam Alemi ve dünya için hayırlara vesile olması için temennide bulundu.
Milli Yol Partisi adına ziyarette bulunan Genel Başkan Yardımcısı Necdet Topçu, Merkez Disiplin Üyesi Muzaffer Topçu, Genel Sekreter Danışmanı Erdoğan Özdemir, Büyük Birlik Partisi’nden ayrılarak yeni bir parti olarak kurulduklarını ifade eden Topçu, Partilerinin çalışmalara devam ettiğine dikkat çekti.
Zafer Partisi adına ziyarete gelen heyette, Genel Başkan Yardımcısı Koçak Tükenmez, Genel Muhasip Yardımcısı Ahyan Türk ziyarette bulundu. Bayramın hayırlara vesile olması dileklerini ileterek, Bayramların bizlerin yeniden derlenip toparlanmasına, birlik ve beraberliğimizin kazanılmasını sağlaması dileklerinde bulunuldu.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) heyetinde Genel Sekreter Dr. Nuri Kaplan, MYK Üyesi Emre Belge, MYK Üyesi Burak Karataşoğlu parti adına ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, ülkenin başta ekonomi olmak üzere sorunları konuşulurken, bayramlarda bu sorunların çözülmesi temenni edildi. Türkiye Değişim Partisi (TDP) heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Şefika Keskin, Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Pandemide uzaktan gerçekleştirilen bayramlar anılırken, yüz yüze bayramlaşmanın önemli olduğu belirtildi. Yeni kurulan TDP’nin de çalışmalarına devam ettiğine dikkat çekildi. Merkez Parti heyetinde, Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Er, Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Hayrettin İvgin ziyarette bulundu. Ziyarette, bayramların oluşturduğu güzel havanın devamlı olarak siyaseti etkilemesi temennisinde bulunuldu. Anavatan Partisi heyetinde, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Onur Aydın, MKYK Üyesi Bahadır Han Durum, MDK Üyesi Metehan Çelebi ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette, Türkiye’nin sorunlarının çözüm beklediğine dikkat çekilirken, sorunların çözülmesi için çağrıda bulunuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı