Son Dakika

Spor haberleri: G.Saray gözden çıkarmıştı! 1. Lig ekibi Babel'i istedi

Spor haberleri: Sarı-kırmızılı ekip Galatasaray'ın gözden çıkardığı Hollandalı oyuncu Ryan Babel'i 1.Lig ekibi Eyüpspor istedi. Babel'in bu teklifi değerlendirdiği öğrenildi.

SPOR 20.01.2022, 17:25
14
Spor haberleri: G.Saray gözden çıkarmıştı! 1. Lig ekibi Babel'i istedi
Spor haberleri... Galatasaray'da Hollandalı oyuncu Ryan Babel gözden çıkarıldı. Ryan Babel'in Galatasaray ile olan kontratı sezon sonunda bitecek. Fatih Terim sonrası Galatasaray'ı yeniden şekillendirmek isteyen teknik direktör Domenech Torrent, Ryan Babel'i kadroda düşünmüyor. Sezon sonunda anlaşması bitecek olan Hollandalı yıldıza sürpriz teklif geldi. TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Eyüpspor, Ryan Babel için teklif yaptı. Ryan Babel'in bu teklifi değerlendirdiği belirtildi.Eflatun-sarılı ekip Eyüpspor futbolcu kadrosunda Umut Bulut, Bogdan Stancu, Cenk Ahmet Alkılıç, Zvonimir Kozulj, Ahmed Ildiz ve Strahil Popov gibi Süper Lig tecrübesi bulunan oyuncular yer alıyor. 

Eyüpspor geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Erencan Yardımcı'yı 4 milyon 200 bin TL karşılığında takıma katmıştı. 
Eflatun-sarılı takımın kadrosunda Umut Bulut, Bogdan Stancu, Cenk Ahmet Alkılıç, Zvonimir Kozulj, Ahmed Ildiz ve Strahil Popov gibi Süper Lig tecrübesi bulunan oyuncular yer alıyor.
Fotoğraf: Ryan Babel

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı