Son Dakika

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım

Yılmaz, “Beyaz Elmas Pişmaniye’nin misyonu, sürekli müşteri memnuniyetidir. Zira biz gıda sektöründe faaliyet göstermekteyiz. İnsanların ağız tadına hitap ediyoruz.

EKONOMİ 25.05.2023, 04:35
3
Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım
Eğer insanlarımızın ağzının tadını bozacak nitelikte bir üretim yaparsak, elbette bizim ürünlerimizi hiç kimse tercih etmez. Bu çerçevede Beyaz Elmas Pişmaniye, kalitesini sürekli kılarak, tüm ürünlerinde hep aynı standartlarda üretim yaparak insanlarımızın ağzını tatlandırmaya bundan böyle de devam edecektir” açıklamasını yaptı.
Firmalarının Düzce merkezde, pişmaniye, çekme helva, lokum, saray helvası ve şekerleme üzerine üretim yaptığını belirten Beyaz Elmas Pişmaniye Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yılmaz, “Pişmaniye, Türk tatlı kültürünün en önemli ve en nadide ürünlerinin başında yer almaktadır. Herkesin yol üzerinde olması dolayısıyla İzmit yöresiyle özdeşleştirdiği pişmaniyeyi biz de Düzce merkezde bulunan fabrikamızda Beyaz Elmas Pişmaniye olarak en nitelikli, kaliteli ve tüm unsurlarını içinde barındıran standartlarda üretmekteyiz. Pişmaniye, insanlarımızın birbirlerine ikram ettiği, hediye ettiği, ağızda dağılan muhteşem lezzetiyle Türk halkının en çok tercih ettiği tatlıların başında gelmektedir. Biz firma olarak pişmaniyenin çok farklı çeşitlerini üretmekteyiz. Beyaz Elmas Pişmaniye kalitesiyle ve kalite konseptiyle kendisini ispatlamış bir marka olup, bugün tüm ürünleriyle bir çok yerde ve marketlerde yerini almıştır” diye konuştu.
Beyaz Elmas Pişmaniye’nin yanı sıra lokum, çekme helva ve Düzce’ye ait pişmaniye ile birlikte akla gelen ilk tatlılardan biri olan saray helvasını da ürettiğini kaydeden Yılmaz, “Lokum, kurutulmuş meyveler ve benzeri maddelerin ilavesiyle hazırlanan geleneksel bir Türk tatlısıdır. Çekme helva ise Tarihi Osmanlı dönemine dayanan, un, su ve şeker karışımından elde edilerek farklı tatlarla birleştirilen meşhur bir tatlıdır. Helva çeşitlerinden olan saray helvası ise Düzce’ye ait pişmaniye ile birlikte akla gelen ilk tatlılardan birisidir. Beyaz Elmas Pişmaniye ürün gamında tüm bu tatlıları bulunduran, nitelikli ve kaliteli şekilde müşterilerine ulaştıran bir firma olmanın gururunu yaşamaktadır” dedi.
Türk halkının tatlı kültürünün çok yoğun olduğunu, bu çerçevede  atalarımızdan miras kalan “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” atasözünün bile bulunduğunu ifade eden Yılmaz, “Biz firma olarak kurulduğumuz günden itibaren ürün gamımızda bulunan tüm tatlıları en kaliteli şekilde üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz. Beyaz Elmas Pişmaniye’nin misyonu, sürekli müşteri memnuniyetidir. Zira biz gıda sektöründe faaliyet göstermekteyiz. İnsanların ağzının tadına hitap ediyoruz. Eğer insanlarımızın ağzının tadını bozacak nitelikte bir üretim yaparsak, kalitemizi sürekli kılmazsak, elbette bizim ürünlerimizi hiç kimse tercih etmez. Bu çerçevede Beyaz Elmas Pişmaniye, kalitesini sürekli kılarak, tüm ürünlerinde hep aynı standartlarda üretim yaparak insanlarımızın ağzını tatlandırmaya bundan böyle de devam edecektir” açıklamasını yaptı. 
www.beyazelmas.com.tr
İRTİBAT TEL: 0 380 512 22 77

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı