Son Dakika

Trabzonspor Sörloth için verilecek kararı bekliyor

Trabzonspor, Sörloth için fırsat kolluyor. Leipzig'in Norveçli golcü için vereceği karar bekleniyor.

SPOR 29.05.2021, 10:15
8
Trabzonspor Sörloth için verilecek kararı bekliyor
Gervinho ve Bruno Peres'e imza attırarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da en büyük merak konusu Alexander Sörloth'un yeniden bordo-mavili formayı giyip giymeyeceği merak ediliyor.
Sörloth'un Trabzonspor'a geri dönmesini taraftarlar başta olmak üzere Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı çok istiyor. Ancak maaş limiti olarak belirlenen 1.5 milyon euro aşılamayacağından, Leipzig'in Sörloth'u kiralık göndermek istemesi halinde tam maaşının karşılanmasını talep etmesi, transferin gerçekleşmesinin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.
Trabzon'da yerel olara yayın yapan Kuzey Ekspres'te yer alan habere göre Norveçli yıldızla sürekli iletişimde olan Başkan Ağaoğlu'nun, son günlerde temasları iyice sıklaştırdığı gelen bilgiler arasında. Alman kulübünün kararına göre hareket edecek olan Trabzonspor yönetimi, Sörlot'un kiralık olarak gönderilmesinin kararlaştırılması halinde Leipzig'e teklif götürülecek.
Bir yandan tam maaşının karşılanması isteği transferde mutlu sona ulaşılmasının önündeki en büyük engel olarak görülürken, bir yandan da kariyerinin zirvesini Trabzonspor'da yapan yıldız oyuncunun Leipzig'de kötü geçirdiği sezonun ardından Trabzon'a gelerek, tekrar parlaması ihtimali de yönetimin pazarlıklardaki en büyük kozu olarak görülüyor.
Leipzig yönetiminin kararına dikkat kesilen bordo mavili yetkililer, Sörloth'un kiralık gönderilmesine karar verilmesi halinde 'Kuzeyin Kralı'nı geri getirebilmek için bütün kozlarını oynayacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı