Son Dakika

Tüm kadroları ile sahada

Depremin ilk gününden itibaren tüm kadroları ile sahada olan Saadet Partisi, bölgelerde incelemelere devam ediyor.

GÜNDEM 26.02.2023, 04:35
2
Tüm kadroları ile sahada
Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları depremin ilk gününden itibaren sahada… Çalışmalara ilişkin incelemelere devam ediyorlar…
Şubat ayının 6’ncı gününde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede 11 ilde ciddi yıkımlar gerçekleşti. Depremin ilk gününden itibaren tüm kadroları ile bölgede bulunan Saadet Partisi, bölgede yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet, Adıyaman’da gece gündüz çalışmaya devam eden ve Saadet Partisi tarafından kurulan Yardım Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette bölgede yürütülen çalışmalara ilişkin Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk’tan detaylı bilgi alıp, istişarelerde bulundu.

Arıkan, Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde, AGD ve İHD yöneticileri ile bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Malatya’da ise Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Doğanşehir ilçesinde bulunan binaların çoğuna yıkım kararı verilirken, ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe halkının en büyük sorunlarından birinin ev taşıma maliyetlerindeki yüksek rakamlar olduğunu belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ve beraberindeki heyet ise, Diyarbakır’da incelemelerde bulundu. Kaya, depremin ardından bölgede evleri yıkılan veya hasarlı olduğu için evlerine giremeyen vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Depremde yaralanan ve hastaneye kaldırılan depremzedeleri de ziyaret eden Kaya ve beraberindeki heyet, hastane Başhekimi Mehmet Akdağ ile de görüşerek teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı