Türk Çayı şimdi Starbucks’ta!

Starbucks, Türkiye’deki çay geleneğine saygısını yüksek kalitede çay yapraklarından oluşan özel harmanlı Türk çayını kendine özgü yorumuyla mağazalarında sunarak gösteriyor.

AİLE 08.11.2022, 08:45
Türk Çayı şimdi Starbucks’ta!
Bulunduğu toplumun kültürel değerlerine sahip çıkan ve dünyaya yayan bir marka olarak daha önce menüsüne Türk kahvesini dahil eden Starbucks, bu sefer de 400 mağazasında misafirleriyle buluşturduğu özel harmanlı demleme Türk çayı ile misafirlerinin taleplerini karşılamaya, yerelliğe ve sürdürülebilirliğe verdiği öneme dikkat çekiyor.
Starbucks, ikonik Türk çayı için yaptığı yatırım ile lokal olana övgüsünü paylaşırken globalliği es geçmedi ve eşsiz harmanı için Rize’deki Rainforest Alliance sertifikalı yerel bir üreticiyi tercih etti.
Türk çayını geleneksel tat profillerine uygun olarak sunmayı temel amaç olarak belirleyen Starbucks, çay severleri memnun etmek üzere Rize’deki yerel tedarikçisiyle birlikte uzun süren çalışmaların ardından mağazalarında sunduğu Türk çayının özel harmanını ortaya çıkardı. Geleneksel tat profiline en uygun demleme makinesini mağazalarına kurdu ve Türk çayını eşlikçileriyle birlikte sevenlerinin beğenisine sundu. Starbucks’ın kendine özgü yorumuyla misafirler nane, limon, bal ve akide şekeri gibi eşlikçiler ile Türk çayını kişiselleştirilebiliyor.
Starbucks’ın modern yaklaşımıyla sunduğu Türk çayı şimdi 400 mağazada çay severleri bekliyor.

Starbucks, Türk çayını üreticisi ile birlikte üretimin tam da yerinde kutladı. Çektikleri fotoğraflar ile ilham olan fotoğraf sanatçılarını, çayın toprakları Rize’de buluşturdu. Starbucks yorumuyla sunulan çaya dair deneyimler sosyal medya paylaşımları sayesinde milyonlara ulaştı.

Starbucks, çayın kendi topraklarında çekilen fotoğrafları, 9 Kasım’da Narmanlı Han mağazasında başlayacak çaya dair bir fotoğraf sergisi ile tüm çay severlerle paylaşacak. Her biri görülmeye değer Türk çayı fotoğrafları yıl boyunca farklı illerdeki Starbucks mağazada sergilenmeye devam edecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı