Son Dakika

Ünlü sunucu kedisi için 1,5 milyon TL harcadı! Ağlayarak anlattı

Ünlü sunucu Esra Sönmezer tedavisi için 1,5 milyon TL harcadığı kedisini kaybetti. Sönmezer, o anları ağlaya ağlaya anlattı.

AİLE 29.04.2022, 16:50
7
Ünlü sunucu kedisi için 1,5 milyon TL harcadı! Ağlayarak anlattı
Yıllardır beslediği kedisi Bebek’i kaybeden Esra Sönmezer, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Kedisinin kök hücre tedavi sürecinden bahseden Sönmezer, tedavi için 1,5 milyon TL harcadığını anlattı.Ünlü sunucu Esra Sönmezer’in 10 yıldır baktığı kedisi Bebek, 6 yıldır polikistik böbrek hastalığıyla mücadele ediyordu. Kök hücre tedavisi yaptırdığı kedisini evinde rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldıran Sönmezer, kedisini kaybetti.

Katıldığı İkinci Sayfa programının canlı yayınında kedisi Bebek’in tedavi süreci ve yaşadıklarından bahseden Esra Sönmezer, duygusal anlar yaşadı. Sönmez yaşadıkların şöyle anlattı:

“Sosyal medyada kedimin 2. doz kök hücre tedavisinden sonraki vücudunun çöküşünü paylaşmam haber oldu. Benim kedim yaklaşık 6 yıldır polikistik böbrek hastası. Bu böbreklerin üstündeki kistler kedileri öldürmez. En iyi maddi imkanlarımla Amerika’dan bazı ilaçlar getirterek kedimi çok güzel yaşatıyorduk. Ben bütün hayvanları çok seviyorum onlar için de yaptığım çok şey var. Kök hücreler veterinerde yapılıyor ama hücreler bankalardan geliyor. Benim kedim kendi vücudundan üretebilecek durumda değildi. İlk doz kök hücre tedavisinde bir sorun olmadı. Kök hücrelerin alındığı diğer kedilerin ne kadar sağlıklı olup olmadığını merak ediyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı