Son Dakika

Wellness trendi, Hygge stiliyle şimdi de banyolarda

Wellness trendi, pek çok sektörden sonra şimdi de dekorasyon dünyasında kendisine yer buldu. İtalyan modasını banyolara taşıyan banyo mobilyası markas...

AİLE 10.05.2023, 22:05
2
Wellness trendi, Hygge stiliyle şimdi de banyolarda
Wellness trendi, pek çok sektörden sonra şimdi de dekorasyon dünyasında kendisine yer buldu. İtalyan modasını banyolara taşıyan banyo mobilyası markası VOQ, Hygge dekorasyon tarzıyla tasarladığı serileriyle banyoları konforlu yaşam alanlarına dönüştürürken; mobilyalarında rahatlık, işlevsellik ve sadelik gibi olguları buluşturuyor.

Zippia’nın açıkladığı verilere göre 2022 itibarıyla 4,4 trilyon dolar pazar değerine ulaşan wellness (esenlik) sektörünün, her yıl ortalama %9,9 büyümeye devam etmesi bekleniyor. Yaşam tarzı, hatta trend olarak kendine önemli bir yer edinen wellness, banyolarda da kendine Hggge tarzıyla yer buldu. Esenlik duygusunu uyandıran bu tarz, insanların en önemli yaşam alanlarından banyolar başta olmak üzere, iç mekanlarda konfor ve fonksiyonelliği buluşturuyor. İtalyan dekorasyon stiline sahip banyo mobilyası markası VOQ ise Hygge felsefesinden esinlenerek hazırladığı serileriyle banyolarda konforun yanı sıra rahatlık ve sadelik gibi olgulara odaklanıyor.
Banyolarda konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getiriyor
VOQ Satış Müdürü Gökhan Ural , banyolara getirdikleri yeni bakış açısıyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Hygge dekorasyon stili, iç mekanlarda konforu öne çıkarırken, aynı zamanda özel tasarımlarla evlerde canlandırıcı bir ambiyans oluşturmayı mümkün kılıyor. Biz de bireylerin arınma alanı olarak gördüğümüz banyolar için hazırladığımız Heldig ve Fresca serileriyle kullanıcılarımızın yalnızca huzur bulmasını sağlamakla kalmıyor, işlevsellikle estetiği buluşturuyoruz.”
Gökhan Ural’dan edinilen bilgilere göre İskandinav tarzıyla harmanlanan Heldig serisi, 4 pastel renkten oluşan paleti ve depolama alanı yaratan 4 farklı modülüyle kombinasyon çeşitliliğine kapı aralıyor. Yalın tasarımıyla banyolara sıcak bir atmosfer kazandırıyor. Zamansız bir tasarım çizgisini takip eden Fresca serisi ise banyolara ferahlatıcı ve tazeleyici pozitif bir enerji yayıyor. Bahar havasını evlere getiren pastel tonlarındaki 5 rengin yer aldığı özel paletiyle farklı tarzlara hitap eden dekorasyon stilinin yaratılmasını sağlıyor. Fresca serisi, 3 farklı ebattaki 4 modülüyle de fonksiyonel alanlar oluşturmaya olanak tanıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı