Yeni Honda City fiyatlarında büyük sürpriz var! Bu fiyatlar zor...

Ülkemizdeki yollarda yerini alan Yeni Honda City tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekecek. Otomobil tutkunlarını şaşırtacak 2021 model Honda City güncel fiyat listesi içeriğimizde...

EKONOMİ 25.09.2021, 17:35
11
Yeni Honda City fiyatlarında büyük sürpriz var! Bu fiyatlar zor...
Ülkemizde tercih edilen Honda markası tasarım ve sportifliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni Honda City fiyat listesi ile sürücülerin dikkatini şimdiden çekecek. Haberimizde, 2021 model Honda City güncel fiyat listesi yer alacak… 
Yeni Honda City, kısa süre önce Türkiye’de satışa çıktı. Haliyle 2021 model Honda City fiyatı şimdiden merak ediliyor. 
Ferah ve geniş iç mekân, konfor odaklı teknolojiler ile donatılan Yeni Honda City şimdiden otomobil tutkunlarının sık tercihleri arasında yer aldı.
Honda City fiyatı bilgisine geçmeden önce 2021 model Yeni Honda City özelliklerine bir göz atalım…
B sınıfında olan Yeni Honda City, dört farklı seçenekle satışa sunuluyor. Ayrıca Honda City farklı kullanım tarzlarına uygun Executive ve Elegance versiyonları bulunuyor. 
Yeni Honda City Executive versiyonu özellikleri arasında; Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, 8” Dokunmatik Renkli Multimedya Ekranı, Apple CarPlay, Android Auto, Otomatik Klima, Geri Görüş Kamerası, LED Ön Farlar, LED Ön Sis Farları, Alüminyum Alaşımlı Jantlar, Yokuş Kalkış Desteği, Hız Sabitleyici, Deri Direksiyon bulunuyor. 
Geniş iç hacim ve bagaj hacmi ile hayatın her yönüne düşünen Yeni Honda City, 519 litrelik bir bagaj hacmini de kullanıcılarına sağlıyor. Yeni Honda City geniş aileler için de iyi bir tercih olabileceğini söyleyebiliriz. 
Yeni Honda City, çift renkli elmas kesim, alüminyum alaşımlı ve sportif 16” jantları ile göz alıcı detaylara yer veriyor.
Şimdi isterseniz Yeni Honda City güncel fiyatı için eylül ayı 2021 model Honda City fiyat listesine göz atalım…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı