Yıldız futbolcunun menajeri Galatasaray için İstanbul'da

Sarı kırmızılı Galatasaray, transfer rotasında Almanya'ya yöneldi. Galatasaray, Freiburg'da kanat oyuncusu olan Roland Sallai için düğmeye bastı.

EKONOMİ 03.09.2022, 13:00
1
Yıldız futbolcunun menajeri Galatasaray için İstanbul'da
Galatasaray, Freiburg'un 25 yaşındaki kanat oyuncusu Roland Sallai renklerine dahil etmek için uğraşıyor. Macar yıldızın menajerini İstanbul'a geldiği ve görüşmelerin olumlu geçtiği konuşuluyor. Bonservis konusunda anlaşma sağlanırsa genç yetenek Galatasaray'a transfer olacak.

TrHaber'in haberine göre, her iki ayağını da kullanabilen; kanatlarda ve forvet arkasında görev yapabilen 1.83 boyundaki Macar futbolcunun menajeri, dün İstanbul'a geldi. Sarı kırmızı ekip ile görüşen menajer ile transferin gerçekleşmesi için büyük yol katedilirdi. Futbolcu tarafından da sorun olmadığı bilgisi paylaşıldı. 

Fakat Freiburg'un istediği bonservisle Galatasaray'ın teklifi arasında ciddi bir fark olduğu söyleniyor. Galatasaray bu durum sonucunda son âna kadar transferin gerçekleşmesi için uğraşacak.

Transfer döneminde adı başka Avrupa takımıyla da anılan Sallai, kulübü Freiburg'un kararlı tutumu nedeniyle istediği transferi gerçekleştiremedi. Galatasaray'ın teklifi sonrası oyuncunun da kulubüne baskı yaparak transferde işlerin kolaylaşması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı