08.12.2020, 11:59 111

HATAY Halkı Ölüyor Lütfü Başkan

Tüm ülke covid-19 illetiyle boğuşurken büyükşehirler halkına ne tür yardımlarda bulanabiliriz derdine düşmüşken sen ne yaptın başkan? Bir de doktorsun. Her katıldığın programda maskesiz gezdin, ne açılışlardan geri kaldın ne gastronomi evinden misafirin eksik kaldı. Bugüne kadar yapabildiğin tek hizmet olarak görüyorsun galiba, başka da görünen bir hizmetin yok. Başkan Hatay halkı covid-19 belasından ölüyor. Hiç mi vicdanın sızlamıyor? Hiç mi sorumluluk hissetmiyorsun? Tutturmuşsun bir Expo bir de Hatayspor. Hatay halkı ölüyor başkan. Siz ne derdindesiniz? Akçeli işler peşinde koşturup duruyorsunuz. Allah gözünüzü doyursun başka bir şey demek istemiyorum. İnsanlar canlarının derdine düşmüşken sizin HATSU ne yapıyor biliyor musun? İnsanlara borçlarınızı yapılandırın diye mesajlar atıyor, bahçelerinizdeki kuyularınıza saat taktırın diyerek ceza ile gözlerimizi korkutmaya çalışıyorlar. Şimdi zamanı mı başkan soruyorum sana, bu kadar mı gözünüzü para hırsı bürümüş? Diğer Büyükşehirler neler yapıyor bir incelesene. Ödül aldım diyerek hava atmakla bu işler olmuyor. HATSU’da Mehmet gitti, İkbal geldi. Ne değişti? Hiçbir şey. Çünkü balık baştan kokar başkan, benden sana tavsiye biraz vicdanının sesini dinle eğer kalmışsa, HATAY halkı ölüyor, biraz sorumluluk al sırıtarak pozlar vereceğine elini taşın altına koy.

Bak Esnaf odaları öncülüğünde kendi önlemlerini kendileri almaya çalışıyorlar. İşyerlerimizi bir hafta açmayalım diye tavsiye kararı alıyorlar. Sen bu çalışmaların neresindesin? Ben söyleyeyim hiçbir yerinde yoksun. Çünkü başka kurumların yaptığı doğru şeylere de tahammülün yok. Sen sadece pozlar verip ziyarete gelenlerini paylaşmaya devam et. Büyük başkan; bu belediye başkanlığında üçüncü dönemin ve bir üç dönem daha yapsan da gittiğinde arkanda bıraktığın bir hizmetin olmayacak. Çünkü bu beceri sende ve etrafındaki müdürlerinde maalesef yok. Evet sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay halkı ölüyor ne yapmayı düşünüyorsun?

Yorumlar (1)
Mustafa ırmak 3 yıl önce
Helal olsun sesiiz oldunuz sesimizi duyurdunuz.Sayin baskan icin varsa yoksa expo,hatay spor yaziklar olsun suya zam yok bahce kuyularina saat takilacak.onca adam aldin torpille ise ihtiyaci olmayan kisileri aldin ise ondan sonra bunlarin maasi nasil cikacak suya zam napsin bu halk bu vatqndas.uyan lutfü savaş uyan Hatay ölüyor
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı