Cem Küçük'e gönderme! Oğuzhan Uğur'u asker babaya şikâyet etmişti...

Yandaş isim Cem Küçük dünkü yazısında Oğuzhan Uğur'u babası emekli Albay Hasan Atilla Uğur’a şikayet etmişti... Cem Küçük'e Oğuzhan Uğur ve babasından fena bir gönderme geldi...

GÜNDEM 28.07.2022, 11:55
10
Cem Küçük'e gönderme! Oğuzhan Uğur'u asker babaya şikâyet etmişti...
Gazeteci Cem Küçük dün kaleme aldığı yazısının bir bölümünde Youtuber Oğuzhan Uğur’u babası emekli Albay Hasan Atilla Uğur’a şikayet etmişti. Oğuzhan Uğur ve Hasan Atilla Uğur’dan Cem Küçük’e çok konuşulacak bir cevap geldi.
Yandaş isim Cem Küçük, dünkü yazısının son kısmında, “Albay Hasan Atilla Uğur aklıma geldi. Sayın Albay Uğur ben sizi devletine itaat eden gerçek bir milliyetçi olarak bilirim. Levent Göktaş’ın kaçmasından çok rahatsız olduğunuza da eminim. Fakat haylaz oğlunuz tıpkı Marksist sanatçılar gibi Türk devlet yöneticilerine yönelik sol örgüt intikam diliyle açıklamalar yapıyor son dönemde. Oğlunuz aynı Mehmet Ali Alabora tipi Marksist-Leninist üslupla konuşuyor… Sizin oğlunuza göre, 20 senede devleti yönetenlerin hepsi hainmiş ve tutuklanmalıymış! Yani Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Sayın Devlet Bahçeli, Millî Savunma Bakanımız Hulusi Akar ve MİT Başkanımız Hakan Fidan gibi kahraman devlet adamlarımız tutuklanacak öyle mi? Bu kahraman insanlar bir belgeselde hepsi birden toplam 4 dakika yer alacak adamlar öyle mi? Hasan Atilla Uğur’un oğlu aynen bunu söylüyor. Devlet yöneticilerimizi tehdit ediyor. Sayın Albay Uğur! Oğlunuz YouTube’da sulu zırtlak ergen videoları yapıp yolunu bulmaya devam etsin ama hassas DEVLET işleri ciddi işlerdir. Bu işler YouTube’çuluğa benzemez. Oğlunuz, sizin karşı çıktığınızı DEVLET’in iyi bildiği “kirli iş ortaklıkları”na girmesin. Biliyoruz siz başta karşı çıktınız, itiraz ettiniz ama yine de oğlunuz gitti kimi “baronlar”ın adamlarıyla ortaklıklar kurdu…” ifadelerine yer verdi.Cem Küçük'ten Oğuzhan Uğur'a salvolar... Babasına oğlunu şikâyet etti

Müzisyen ve Youtube Oğuzhan Uğur ve babası Hasan Atilla Uğur’dan Cem Küçük’e cevap gecikmedi. Oğuzhan Uğur, babasının kendisine attığı Whatsapp mesajlarını Twitter hesabından yayınladı.
Cem Küçük’ün ifadelerini alıntılayan baba Hasan Atilla Uğur, oğlu Oğuzhan’a “Dedin mi evladım böyle bir şey?” diye sordu. Oğuzhan Uğur ise Twitter hesabından, “Al işte, buyur! Vallahi demedim baba.” cevabını verdi.
Daha sonra Oğuzhan Uğur, babasının Whatsapp’dan yazdığı “Pardon evlat. Cem Küçük’ün yazısıymış. Ciddi bir şey sandım.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı