Son Dakika

Kocaeli'de üretilen Hyundai Bayon’un 2 modeli 1 milyon sınırında! İşte Hyundai Bayon fiyat listesi

Kocaeli'de üretilen Hyundai Bayon’un nisan ayı güncel fiyat listesi ve öne çıkan özellikleri belli oldu. İşte Hyundai Bayon fiyat listesi...

EKONOMİ 27.04.2024, 22:30
1
Kocaeli'de üretilen Hyundai Bayon’un 2 modeli 1 milyon sınırında! İşte Hyundai Bayon fiyat listesi
Hyundai’nin Türkiye’deki üretim gücü, Kocaeli fabrikasında üretilen ve B-SUV segmentinde yer alan yeni modeli Hyundai Bayon ile yeni bir boyut kazanıyor.
2021 yılında üretim bandına çıkan bu model, Hyundai Assan’ın üretim kapasitesini artırarak araç model sayısını üçe çıkarmasının bir göstergesi. İşte bu aracın özellikleri ve nisan ayı fiyatları.

Hyundai Bayon, i20 modelinin altyapısını temel alarak, tasarım ve teknik özellikler açısından da benzerlik gösteriyor. Modern çizgileri ve geniş iç hacmi ile dikkat çeken Bayon, özellikle genç ve dinamik kullanıcı kitlesini hedef alıyor. Yeni Bayon, elektrik desteği gören benzinli motor seçenekleri ile çevreci ve ekonomik bir sürüş deneyimi vaat ediyor.
Giriş seviyesinde sunulan 100 bg gücündeki 1.4 MPI atmosferik motor, 5 ileri manuel vites ile uyumlu bir performans sergiliyor. Daha üst seviyede ise, hafif hibrit teknolojisine sahip 1.0 T-GDI motor yer alıyor. Bu motor, iMT6 adı verilen akıllı manuel vites kutusu veya 7 ileri DCT çift kavrama seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

Hyundai Bayon’un nisan ayı için belirlenen Türkiye fiyat listesi şu şekilde:

Bu fiyatlar, Hyundai Bayon’un rekabetçi ve yenilikçi yapısını yansıtırken, aynı zamanda farklı donanım ve motor seçenekleriyle her bütçeye hitap etme potansiyelini gösteriyor.
Hyundai Assan, bu modelle birlikte Türkiye otomobil pazarında iddialı bir konuma yükselmeyi hedefliyor. Bayon, hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile Türkiye yollarında yeni bir soluk olmayı vaat ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:28
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:42
Yatsı 21:10
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı