Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji Antalya, Mersin, Karaman, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ı sarı kodla uyarırak birçok ilde sağanak yağış, hafif kar yağışı ve kuvvetli fırtına etkili olacağını duyurdu.

GÜNDEM 27.12.2022, 09:55
Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı!
Meteoroloji 6 ilde "sarı kod"lu uyarı yaptı. Antalya, Mersin, Karaman, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilde sağanak yağış, hafif kar yağışı ve kuvvetli fırtına etkili olacak. Hava sıcaklıkları batı bölgeler ile güneydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak, sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; yurt geneli parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğu çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevreleri hafif kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Rüzgâr: Rüzgârın, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
Denizlerde hava: Batı Karadeniz ve Akdeniz’de fırtınamsı rüzgâr bekleniyor. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı