Sofuoğlu'nda Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Bir daha asla...

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, katıldığı bir Youtube programında milletvekiliiği sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 02.06.2021, 15:00
9
Sofuoğlu'nda Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Bir daha asla...
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki Dur Bi Dinle isimli programa katıldı.
Milletvekili olma sürecini anlatırken aslında milletvekili olmak istemediğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ricası üzerine vekilliğe aday olmayı kabul ettiğini söyleyen Sofuoğlu, "Bir daha asla aday olmayacağım" diye konuştu.
Kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını açıklayan Sofuoğlu, "Paraşütle bir dünyanın içine girmişim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" ifadelerini kullandı.
Ayrıca kararını istifa ettikten sonra ortalarda görünmeyen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile paylaştığını da aktaran Sofuoğlu,"Eğer onu üzmek istiyorsan böyle bir süreçte git söyle" cevabını aldığını belirterek "Şimdi ben bunu nasıl söyleyebilirim o saatten sonra" diye konuştu.
Programın devamında bir daha aday olmayacağını belirten Sofuoğlu, “Kesinlikle bir daha aday olmayacağım. Seçim çalışmaları başladığında Sayın Cumhurbaşkanıma gideceğim "Ben milletvekilliğini beceremedim, bana göre değil" diyeceğim ve müsaade isteyeceğim. Önümde güzel hayallerim ve projelerim var. Onları hayata geçireceğim” dieğerlendirmeler bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı