21.12.2020, 12:41 103

Yılın Belediye Başkanı..

Her sene bir şekilde yılın belediye başkanı seçilen Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş İlimizde bir anda artan covid 19 vakalarına öncülük ederek Hatay ilinin bir anda birinci sıraya taşınmasıyla yılın belediye başkanı seçilmeyi hak etti.

Aylarca maskesiz dolaşan mesafeye önem vermeyen her konuşmasında Covid 19 hastalığıyla adeta dalga geçen Lütfü Savaş’a halkın inanarak rahat davranması sayesinde hastalık bir anda tüm ilimizde inanılmaz bir artış göstermiş ve bir çok canlara mal olmuştur.

Aylarca yaptığım haberlerde, yazdığım köşe yazılarında Lütfü Savaş’ı uyarmıştım Başkan maske tak. Herkese yasak olan sana serbest mi? Sen büyükşehir başkanı ve doktorsun senin verdiğin görüntü çok önemli halkın hayatını tehlikeye atıyorsun diye yaza yaza biz usandık ama Lütfü başkan her zamanki gibi vurdumduymaz tavırlarla yine maskesiz, mesafesiz dolaşarak her türlü açılışlara giderek halkımıza kötü örnek olmaya devam ettin, çarşı Pazar dolaşarak Hatay da bir şey yok diyerek esnaflarla kucaklaştın, çocuklara sarıldın öptün, herkesi ilimize davet ettin, yani kısaca şov yapmaya devam ettin.

Sonuç ortada Hatay halkının hemen hemen hepsi bu hastalığa yakalandı her aileden insanlar can verdi, şimdi ise Lütfü Şavaş, iş işten geçtikten sonra maske takmaya başladın, bunlar artık boş gösteriler, Lütfü Savaş üst üste hatalar yapıyorsun ciddiyetsiz davranışların yüzünden çok canlar yandı, Büyükşehir belediye başkanlığı sana birkaç beden büyük geldi sende bunun farkındasın galiba, insanlar can derdinde sen ise gösteriş peşindesin.

Tutturmuşsun bir Expo ve Hatay spor diye şimdi zamanı mıydı başkan,  Bu Covid 19 illeti için ilimize neler yaptın sen onları söyle, diğer büyükşehirlerin yaptıklarını bir incele istersen, Büyükşehir belediye başkanları Halkıma nasıl faydalı olurum diye büyük çabalar içerisindeyken sen ne yaptın, Expo ya harcadığın bütçeye yazık  değil mi?

Artık biraz ciddiyet başkan Lütfen Biraz ciddiyet.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı