20 yıl sonra Ebu Gureyb'i yine yaşadık!

7 Ekim’den bugüne kadın, çocuk, yaşlı, engelli demeden 33 bin Filistinliyi acımasızca katleden, Müslümanların mübarek Ramazan ayında dahi hiçbir kutsal tanımayan lanetli Siyonistler, iğrenç suçlara imza atmaya devam ediyor.

DÜNYA 25.03.2024, 04:35
1
20 yıl sonra Ebu Gureyb'i yine yaşadık!
Bozguncu İsrail güçlerinin, Gazze’deki Şifa Hastanesine gerçekleştirdikleri baskınlarda Gazzeli kadınlara tecavüz ettikleri ortaya çıktı. Bu rezil vaka, ABD’nin 20 yıl önce Irak işgalinde Iraklı bacılarımıza reva gördüğü ahlaksız suçlarla hafızalara kazınan Ebu Gureyb Hapishanesindeki kepazelikleri hatırlattı.

Bölgede kuşatma altında tutulan ve kısa bir süre önce kaçmayı başaran Filistinli bir kadın olan Cemile el Hessi, El Cezire Arapça servisine yaptığı açıklamada, işgalci İsrail güçlerinin kuşatma altında tuttuğu hastanenin birçok bölümünü yaktığını, bazı ailelerin yanarak can verdiğini, yoğun saldırı ve bombardıman altında kaldıklarını kaydetti. Filistinli kadın, bölgeye yardım girişi olmadığını, günlerce aç ve susuz kaldıklarını belirtti. El Hessi, işgalci İsrail güçlerinin Filistinli kadınlara tecavüz ettiğini de açıkladı.

İşgalci İsrail’in, Şifa Hastanesindeki Filistinlileri güneye doğru yarı çıplak göçe zorladığı ortaya çıktı. Bir Filistinlinin evinin penceresinden çektiği görüntüler, rezilliğin deşifresi oldu. Görüntülerde bir grup Filistinlinin, üstleri çıplak, altlarında ise sadece iç çamaşırları olduğu halde güneye doğru zorla hareket ettirildikleri görülüyor.

Sürgün görüntülerini X sosyal medya hesabından paylaşan Filistinli hukukçu ve akademisyen Rami Abdu, İsrail’in Şifa Hastanesi ve çevresinde korkunç katliamlar gerçekleştirdiğini söyledi.
İsrail güçlerinin, Filistinlileri canlı kalkan olarak kullandığını ve elbiselerini çıkararak göçe zorladığını dile getiren Abdu, İsrail’in tüm uluslararası yasa ve normları çiğneyerek kadınları, erkekleri ve çocukları şehit ettiğini, hastanenin bazı bölümleri ile çevredeki evleri ateşe verdiğini kaydetti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı