Son Dakika

2023 yılı Türkiye’nin onarım ve atılım yılı olacak

Saadet Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün Mahmudiye Külliyesi’nde yoğun katılımla ‘Muhtarlar Buluşması’ gerçekleştirildi.

GÜNDEM 27.12.2022, 06:05 27.12.2022, 11:15
1
2023 yılı Türkiye’nin onarım ve atılım yılı olacak


Birçok muhtar ve Saadet Partisi Adana il ve ilçe teşkilatlarının bir araya geldiği buluşma programda konuşan Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, önemli açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi’nin saha çalışmaları tüm Türkiye’de devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Saadet Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından bir ‘Muhtarlar Buluşması’ gerçekleştirildi. Seyhan ve çevre ilçelerden birçok muhtar ve Saadet Partisi Adana il ve ilçe teşkilatlarının bir araya geldiği buluşma programı Mahmudiye Külliyesi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, Saadet Partisi İl Müfettişi Mustafa Gözütok, Adana Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün, Saadet Partisi Yavuz Karatoprak’ın katıldığı programda Saadet Partisi teşkilatları ve Adanalı muhtarlar fikir alışverişinde bulundu.

Programda muhtarlara ve katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, “İnşallah 2023 yılı, Türkiye’nin değişim ve dönüşüm yılı olacak. 2023 yılı, Türkiye’nin onarım ve atılım yılı olacak. Ekonomiden siyasete, eğitimden adalete, her alanda ortaya çıkan tahribatı çok kısa sürede ortadan kaldıracak ve çok hızlı bir şekilde Türkiye’de bir atılım süreci başlatacağımıza inanıyoruz. Ancak Türkiye’nin bugünkü halini şöyle bir özetlersek; maalesef uygulanan yanlış politikalar ve yürütülen yanlış siyaset tarzı yüzünden biz birçok sorunla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Türkiye’deki sorunlara da değinen Hasan Şaybak, “Ülkemiz bugün hiç olmadığı kadar kutuplaşmış ve kamplara ayrılmıştır. Olağanüstü uygulamalar olağan hale gelmiş, baskı ve tahakküm artmıştır. Devletin omurgasını oluşturan kurumlar yıpratılmıştır. Ekonomi dar boğaza girmiş, tarım ve hayvancılık tükenme noktasına gelmiştir. Dış politikada büyük bir kargaşa yaşanmaktadır; koskoca bir ülke sabah bir yana akşam diğer yana savrulur hale gelmiştir. Adalet sistemi iflas etmiş, mağdurlar ordusu oluşturulmuştur. Rüşvet, iltimas, adam kayırma, torpil ve partizanlık sıradanlaşmıştır. Eğitim yazboz tahtasına dönmüş, aile yapısı bozulmuş, suç ve şiddet artmıştır. Aziz milletimizin geleceği, yanlış yatırımlar nedeniyle ipotek altına alınmıştır. Gençlerimiz gelecekten ümitsizdir ve yarınlara dair umutları kırılmıştır maalesef” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Seyhan ilçe Başkanı Yavuz Karatoprak ise bir selamlama konuşması yaparak, “Erbakan Hoca’mız bizden bir şey istiyordu; heyecan, heyecan, heyecan… Hocamız neyin heyecanını istiyordu? Hocamız bizden varoşlarda yaşayıp, şehirlerin kenarlarındaki çöplüklerden, evine yiyecek toplayan çocukları kurtarmanın heyecanını istiyorum. Afrika’da en basit bir ilacı bulamadığı için ölen yavrunun kurtarılması için bizden Erbakan Hoca’mız heyecan istiyordu” diyerek Millî Görüş’ün heyecan ve motivasyonuna dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı