Son Dakika

Ahmet Davutoğlu: Çin Büyükelçisi bile Türkiye'ye ayar vermeye kalkıyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Çin'in Ankara Büyükelçiliği Twitter hesabından yapılan tehditvari ifadelere tepki göstererek, "Çin Büyükelçisi bile Türkiye'ye ayar vermeye kalkıyor." dedi.

GÜNDEM 08.04.2021, 18:10
26
Ahmet Davutoğlu: Çin Büyükelçisi bile Türkiye'ye ayar vermeye kalkıyor
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kilis İl Teşkilat Kongre'sinde konuştu. Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Barın katliamına ilişkin paylaşımlarına Çin'in Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından gelen tehditvari sözlere tepki gösterdi. Davutoğlu, "Çin Büyükelçisi bile Türkiye'ye ayar vermeye kalkıyor" ifadesini kullandı. 
Konuşmasında Akşener ve Yavaş'ın Barın Katliamı’na ilişkin açıklamalarına Twitter'dan hesabından tehditvari sözlerle karşılık veren Çin'in Ankara Büyükelçiliği'ne de tepki gösterdi. 

"Çin Büyükelçisi bile Türkiye'ye ayar vermeye kalkıyor" diyen Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Açıkça sayın Akşener'i ve sayın Yavaş'ı bir siyasi lideri ve bir belediye başkanını açık bir şekilde tehdit etti Çin Büyükelçisi. Sayın Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'dır. AK Partililerin Cumhurbaşkanı değildir sadece. Bir partinin veya bir grubun değil sadece. Çıkıp onun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak kim tehdide uğruyorsa onu savunması ve sesini yükseltmesi lazımdı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı