AK Parti’den istifa eden Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi’ne geçti

Son dakika... AK Parti istifa ettiğini gece yarısı duyuran Eski Bakan Suat Kılıç bugün sabah saatlerinde Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Suat Kılıç'a rozetini, Genel Başkan Fatih Erbakan taktı.

GÜNDEM 10.06.2023, 11:25
AK Parti’den istifa eden Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi’ne geçti
AK Parti’de üç dönem milletvekilliğinin yanı sıra 2011-2013 yılları arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı yapan Suat Kılıç gece saatlerinde yaptığı açıklamada ‘AK Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu. Suat Kılıç Yeniden Refah Partisi’ne geçme kararı aldı. 
İstifa açıklamasında ‘8 yıllık aradan sonra yerli ve milli siyasete katkı sunmaya devam edeceği’ni belirten Suat Kılıç, bu sabah Ankara’da düzenlenen Yeniden Refah Partisi İl Başkanları Toplantısında YRP’ye katıldı Kılıç’a rozetini YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan taktı. 
Suat Kılıç, 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde YRP listelerinden Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel’in damadı olarak biliniyor. Kılıç’ın seçim sürecinde kayınpederinin seçim çalışmalarına da katıldığı öğrenildi. 
Suat Kılıç, AK Parti’den istifa etti: ‘Milli siyasete dönüyorum’
Öte yandan Suat Kılıç,geçtiğimiz Cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan'a oy verdiğini ilan etmişti. Kılıç, açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyor, 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin Türkiye’miz ve Türk milleti için hayırlara vesile olmasını diliyorum." demişti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı