Son Dakika

AK Partili İbrahim Aydemir: Bizi tane domatesle zora sokmak istiyorlar

Perakende market zinciri Migros'ta domateslerin tane ile satılması görüntülerine tepki gösteren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “AK Parti'yi zora sokmak için bunlar yapılıyor.” dedi.

GÜNDEM 12.04.2021, 17:20
16
AK Partili İbrahim Aydemir: Bizi tane domatesle zora sokmak istiyorlar
Perakende market zinciri Migros, marketlerinde domatesin tane ile satılması sosyal medya gündem oldu. Tane ile satılan domateslerle ilgili açıklamaya yapan Migros uygulamanın hatalı olduğu ifade etti.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında domatesin tane ile satılmasına tepki gösterdi. Tane ile domatesin satılmasına tepki gösterenleri eleştiren Aydemir, “Özellikle hükümeti, AK Parti'yi zora sokmak için bunlar yapılıyor.” yorumunda bulundu.

Aydemir, şunları kaydetti:

Son dönemde yalanlar üzerine yapılan açıklamaların deşifre edildiğini vurgulayan Aydemir, "Bu yalanlarını her defasında deşifre etmemize rağmen utanmaları yok. Utanmadan, sıkılmadan bunu yapıyorlar. Niye bunu yapıyor? Algı oluşturmak... Toplumu, AK Parti'ye dönük infial haline dönüştürmek için yapıyorlar. Onlar yalan söyleyecekler, biz de onların yalanlarını her fırsatta deşifre edip ortaya koyacağız." ifadesini kullandı.
 
“Ben o fotoğrafı görünce, hangi maksada mebni olduğunu hemen anladım ki sonrasında ilgilisi de bunu düzeltmek durumunda kaldı. Migros'ta domatesler tek tek ambalaj edilmiş öyle satışa sunulmuş. Niye kardeşim? Buna ne gerek vardı? Bugüne kadar var mıydı? 'Hijyen şartlarından dolayı böyle yaptık ama yanlış yaptık.' şeklinde bir açıklama yapmışlar. Tamam, yanlıştan dönmeleri bir erdemdir ama biz biliyoruz ki özellikle bunlar yapılıyor. Özellikle hükümeti, AK Parti'yi zora sokmak için bunlar yapılıyor. İktisatla uzak yakın ilgisi olmayan, öngörüsü sıfır olan birtakım üniversite hocaları bu fotoğrafı alıp kullandılar. Siyasetçiler, CHP grup başkanvekilleri, 'Domatesler artık tek tek satılıyor' gibi propaganda yapmaya başladılar. Bunlar, bu neviden görüntülerle algı peşinde oluyorlar.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı