Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert sözler: "Cesareti varsa..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım’a sert sözlerle yüklendi. Yıldırım'ın iyilikten nasibini almadığını belirten Koç, "Cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman çıkıp konuşalım" dedi.

SPOR 01.09.2021, 07:50
47
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert sözler:
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’a sert sözlerle yüklendi.
"Aziz Yıldırım'ın kendisine tribünlere yollatacağım seni" dediğini açıklayan Koç, "İşler kötü giderse yollanır başkan. Fenerbahçe'nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor, açık açık söylüyor. Bir nevi darbe bu." dedi.
"Biri başkan olmak istiyorsa sandık orada. Er meydanına çıksın." diye Aziz Yıldırım'a seslenen Ali Koç, "Çıkacağım desin, hemen yarın genel kurul çağrısı yaparım." ifadesini kullandı.
"Ben gidince görürler ne kadar para verip vermediğimi" açıklamasında bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Aziz Yıldırım, iyilikten nasibini almamış kişilik sergiliyor son yıllarda. Kendisi 150 milyon euro lira dedi. Bizzat TV'ye gidip bunu lira deyin dediler." dedi.
"Ben bir fırsat kaçırdım." diyerek yaşadığı pişmanlığı dile getiren Ali Koç, "Demeliydim ki, kim ne vaat ediyorsa kaybetse de verecek deseydim." açıklamasında bulundu.
Aziz Yıldırım'ın iyilikten nasibini almamış duruş sergilediğini belirten Ali Koç, şöyle konuştu:
"Sakin olduğuma falan bakmayın. Ben kimseden kaçmam, korkmam demiyorum, kimseden kaçmam. Defalarca dedim, çıkalım konuşalım karşılıklı dedim. İstediğiniz yerde çıkalım. O olmadı. Son seçimde de artık ben yeter dedim. Hala talebime cevap yok. Aziz Yıldırım çıkmazsa ben çıkarım dedim. Cesareti varsa ve kulübe dediği kadar aşıksa... Şahsi ihtirasları kulübün ötesine geçmiştir. Cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman..."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı