Arda Güler Fenerbahçe formasını imzalamadan gitti! İşte Galatasaray detayı

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler tartışmalı bir harekete imza attı. Milli Takım'da Türk taraftarlarla bir araya gelen Arda Galatasaray formasını imzalarken Fenerbahçe formasını imzalamadan gitti. İşte Arda Güler'in Fenerbahçe formasını imzalamadığı o anlar.

SPOR 29.03.2024, 12:15
1
Arda Güler Fenerbahçe formasını imzalamadan gitti! İşte Galatasaray detayı
Milli futbolcu Arda Güler sezon başında Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e rekor bedelle transfer olmuştu. 
20 milyon euro ve bonsular karşılığında Eflatun beyazlıların yolunu tutan genç yetenek yeni macerasında şanssız başladı.
Üst Üste 3 defa aynı bölgeden sakatlık yaşayan Arda, sakatlık sürecini atlattıktan sonra da düzenli forma şansı bulamamıştı.
Tüm bunlara  rağmen süre bulduğu dakikalarda tüm mücadelesini veren ve kendini kanıtlamaya çalışan Arda, geötiğimiz haftalarda Real Madrid formasıyla ilk golünü atma başarısı gösterdi.
Genç futbolcunun Milli Takım'eda taraftarlarla bir araya geldiği bir alanda Galatasaray formasını imzalarken Fenerbahçe formasını imzalamadan gitmesi gündem oldu.
Bu hareketin ardından Fenerbahçe taraftarının yoğun eleştirisine maruz kalan Arda Güler, sosyal medyada sık sık tartışıldı.
İşte Arda Güler'in Galatasaray formasını imzalarken Fenerbahçe formasını esgeçtiği o anlar:

Arda Güler, bir taraftarın uzattığı Galatasaray formasını imzaladı. pic.twitter.com/jNKwBdGThq
— Le Marca Sports (@lemarcasports) March 28, 2024

Arda Güler, bir taraftarın uzattığı Galatasaray formasını imzaladı. pic.twitter.com/jNKwBdGThq — Le Marca Sports (@lemarcasports) March 28, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı