Son Dakika

Bahçeli'den Erdoğan'ın İYİ Parti çağrısına ters hareket! Hedef aldı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti'ye yönelik 'masayı terk et' çağrısının aksine İYİ Parti'yi hedef aldı.

GÜNDEM 22.11.2022, 12:10 22.11.2022, 12:45
12
Bahçeli'den Erdoğan'ın İYİ Parti çağrısına ters hareket! Hedef aldı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti’ye yönelik ‘altılı masayı terk et’ çağrısının aksine İYİ Parti’yi hedef alması dikkat çekti.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP ve İYİ Parti'yi kastederek, “Sorarım sizlere, bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır?” diye sordu.
Bahçeli’nin ilgili konuşması şöyle;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya ziyareti dönüşü iktidara yakınlığıyla bilinen basın mensuplarıyla uçakta bir söyleşi gerçekleştirmişti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, “İP’in (İyi Parti’nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.” ifadelerini kullanmıştı.
“Sorarım sizlere, bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır? Bir CHP'li çıkıp teröristin PKK üyeliği muamma diyebiliyor. Bir İP'li çıkıp "Ne delil var?" diye sorabiliyor. Bir başka ucube, İstiklal saldırısını hükümetin düzenlediğini iddia edebiliyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı