Son Dakika

"Bandırmaspor'dan gelen Keny tam Beşiktaş'a göre"

Bandırmaspor'dan Beşiktaş'a gelen Senegalli forvet Keny transferi için spor yazarı Necati Albayrak, "Keny tam Beşiktaş'a göre" dedi.

SPOR 26.07.2022, 10:05
Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Bandırmaspor’un golcüsü Keny’nin tranferini bitirdi. Fanatik yazarlarından Ömer Necati Albayrak, Beşiktaş'ın anlaştığı Senegalli forvet hakkında "Keny tam Beşiktaş'a göre" yorumunda bulundu.
Yaklaşık bir aydır gündemde olan ve teknik direktör Valerien Ismael’in sistemine uygun bir profil olması nedeniyle Beşiktaş yönetiminin pazarlıklarda fedakârlık yaptığını belirten Albayrak, "Keny, 1. Lig’e gelip sezona damga vuran 30 yaş üstü oyunculardan değil. Böyle olsa sezonluk yanıltıcı performans olabilir elbette.
23 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz. 1.90 boyuna karşın son derece atletik. Savunma arkası koşuları kadar, topla birlikte patlayıcı koşuları oldukça göz alıcı." dedi.
21 gole katkı yapan bir skorer karakterle birleşince ödenecek olan rakamın ne kadar uygun olduğu ileride anlaşılacağını ifade eden Necati Albayrak, şöyle devam etti:
"Zaman zaman en önde izledik Keny’yi, zaman zaman ise kenarlarda...
Şu anda Türkiye’ye her anlamda uyum sağlamış, daha fazlasını ortaya koymak isteyen ve en önemlisi hücum bölgesinde her mevkii için değerlendirilebilecek sprinter özelliklere sahip bir transfer.
Alternatif olarak geleceği Beşiktaş’ta çok farklı işlere imza atabilir. Bu tarz hareketli, yıpratan oyuncular her zaman ligimizde iş yapmıştır. Alternatif olarak gelecek olması zaten üzerindeki baskıyı da hafifleteceğinden ben Keny’den çok umutluyum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı