Son Dakika

Bellingham, Gerrard'a benzetilmesi hakkında konuştu: Saygısızlık olur

İngiltere Milli Takımı'nın 19 yaşındaki yıldızı, Liverpool efsanesiyle kıyaslanmasının doğru olmadığını söyledi.

SPOR 21.11.2022, 21:15
Bellingham, Gerrard'a benzetilmesi hakkında konuştu: Saygısızlık olur
İran karşısında sergilediği performansla Dünya Kupası'nın yıldızlarından biri olacağının sinyallerini veren 19 yaşındaki İngiliz yıldız Jude Bellingham, kariyerinin henüz başında olmasına rağmen Steven Gerrard ile karşılaştırılmasının efsane futbolcuya saygısızlık olduğunu söyledi ve Liverpool efsanesinin kariyeri boyunca elde ettiği başarılara vurgu yaptı.
İran maçı öncesinde BBC'ye konuşan ve medyada Liverpool'a transfer olacağına dair birçok haber çıkan Borussia Dortmundlu Bellingham, karşılaştırmalardan hoşlanmadığının altını çizdi.
Bellingham ne söyledi?
" İngiltere Milli Takımı tarihi boyuna en beğendiğim oyuncu muhtemelen Gerrard'dı. Futbol yanı sıra harika bir karaktere sahipti.
Birinci sınıf bir orta saha oyuncusu ve mükemmel bir yetenek. Bu özelliklerin hepsinin tek bir oyuncuda buluşmuş olması inanılmazdı. Açık konuşmak gerekirse onunla karşılaştırılmak benim için büyük bir adım.
Yine de onun elde ettiği başarıları düşününce sadece üç yıllık kariyerimle onunla karşılaştırılmam biraz saygısızlık.
Sanırım sadece Jude olmak ve kendi yolumda ilerlemek istiyorum. Gerrard'ın yaptıkları inanılmazdı ve onun başardıklarına yaklaşabilirsem o zaman iyi bir iş çıkarttım demektir" 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı