Bülent Arınç’ın kral çıplak sözleri Saray'ı karıştırdı! Orada diyeydin

Bülent Arınç'ın Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısında "Kral çıplak demenin vaktidir" sözleri Saray'da tepkiyle karşılandı. Arınç'a Mehmet Metiner'den sonra bir tepkide Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi...

GÜNDEM 17.06.2022, 17:45
2
Bülent Arınç’ın kral çıplak sözleri Saray'ı karıştırdı! Orada diyeydin
Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısında "Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir." sözlerine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'tan tepki geldi. "Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı?" ifadelerini kullanan Mustafa Akış, isim kullanmadan Bülent Arınç'ın sözleriyle ilgili "Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi..." yorumunu yaptı. 
Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısına AK Partili isimlerin katılmamasıyla ilgili, "Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir." ifadelerini kullanan Bülent Arınç'a AK Partili Mehmet Metiner'in ardından bir tepki de Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi.Bülent Arınç, Mehmet Metiner'i perişan etti! Kirlileri ortaya saçıldıMehmet Metiner, Bülent Arınç'a savaş açtı! AKP kurucu üyesi değildir 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, sosyal medya hesabından şunları yazdı:
"Bir şey demeyeyim diyorum da insan duramıyor. Daha dün Ak Parti’nin Kızılcahamam kampı oldu. Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem öyle, orada “kral çıplak” deseydin ya.
Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı? Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi…
Bir de şöyle bir huy türedi: 
Bazı kimseler var. Güncel meselelerde açıklamalarıyla sözüm ona vicdanı temsil eden akil adam rollerine bürünüyorlar. Bunu kendi pozisyonlarını güçlendirmek için yaptıkları o kadar belli oluyor ki. Herkesi kör, alemi sersem sanmaya gerek yok."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı