Son Dakika

Cansuyu ekipleri Tanzanya’da Türkiye büyükelçisini ziyaret etti

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüleri, Türkiye’nin Tanzanya Büyükelçisi Mehmet Güllüoğlu’nu ziyaret etti.

GÜNDEM 30.07.2021, 04:35
17
Cansuyu ekipleri Tanzanya’da Türkiye büyükelçisini ziyaret etti
Cansuyu gönüllülerini kabul eden Güllüoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Cansuyu’nun Tanzanya’da gerçekleştirdiği kurban, kuyu açma ve sünnet organizasyonlarından memnun olduklarını ifade etti.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüleri, Tanzanya’nın başkenti Darüsselam’da, Türkiye’nin Tanzanya Büyükelçisi Mehmet Güllüoğlu’nu ziyaret etti. Cansuyu gönüllülerini kabul eden Büyükelçi Güllüoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Cumhuriyeti olarak Tanzanya ile güzel ilişkiler kurduklarını kaydetti. Tanzanya’nın her alanda gelişime açık bir ülke olduğunu belirten Güllüoğlu, “Tanzanya zengin olmasına rağmen halkı fakir olan bir ülke. Ülkenin neredeyse yüzde 90’ı Müslüman. Burası diğer Afrika ülkelerine göre sanayi, tarım ve turizm alanlarında biraz daha gelişmeye müsait bir ülke. Tanzanya’da sürdürülebilir ortak projeler yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Cansuyu tarafından Tanzanya’da yapılan kurban, kuyu açma ve sünnet organizasyonlarından memnun olduklarını ifade eden Güllüoğlu, “Türkiye’den sivil toplum kuruluşlarımız buradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor. Özellikle Cansuyu’na burada yaptığı kurban, kuyu açma, sünnet organizasyonlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tanzanya Koordinatörü Bilal Değirmenci de, derneğin Tanzanya’daki faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, kurban organizasyonlarının yanı sıra eğitim ve sağlık alanlarında da çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı