Son Dakika

Çebi: Gaziantep - Beşiktaş ve Sivas - G.Saray maçları tekrar edilsin

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, VAR kayıtlarını açıklanmasının ardından adeta meydan okuyarak TFF'den Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarıyla ilgili flaş bir talepte bulundu.

SPOR 07.01.2023, 15:35
5
Çebi: Gaziantep - Beşiktaş ve Sivas - G.Saray maçları tekrar edilsin
Beşiktaş , VAR kayıtlarının yayınlanmasıyla yaşanan büyük tartışmaların sonrasında durumu farklı bir boyuta taşıdı, Başkan Ahmet Nur Çebi  Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-  Galatasaray  maçları için TFF'den flaş talepte bulundu.
Skorer'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulunan siyah-beyazlılar, bugüne kadar oynanan 17 haftalık süreçte, belirledikleri 10 karşılaşmanın VAR kayıtlarının yayınlanmasını talep etti. Kartal, sadece kendilerinin ve Galatasaray’ın değil, bariz hata yaşanan diğer kulüplerle ilgili VAR kayıtlarının da yayınlanmasını talep etti.
Sivasspor karşılaşmasında hakemin kural hatası yapmadığını, VAR’ın da protokollere uygun olarak işleyiş yaptığına vurgu yapan Beşiktaş Yönetimi, bunun neden yayınlandığını anlayamadıklarını dile getirdi.

Bunun sonrasında karşı bir hamlede bulunan siyah-beyazlılar, hem Gaziantep ile oynadıkları kendi maçlarının hem de Galatasaray’ın Sivasspor ile yaşadığı mücadelenin tekrarını talep etti. Beşiktaş’ın haksız bir kazanç elde ettiği yolundaki algıyı boşa çıkarmak isteyen Başkan Ahmet Nur Çebi, “Oysa biz Gaziantep’te 2 puan kaybettiğimizi düşünüyoruz. Gelin, 25. dakikadan itibaren Gaziantep maçını tekrar edin ve Beşiktaş da 10 kişi (N’Koudou kırmızı görerek) olsun. Biz takımıza güveniyoruz” vurgusu yaptı.
Başkan Çebi, ancak Galatasaray’ın da 50. dakikadan itibaren Sivasspor ile maça çıkmasını istedi. Sivasspor’un ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün geçerli sayılmasını ve o dakikadan itibaren yeniden oynanması şartını koşan siyah-beyazlıların başkanı, Beşiktaş olarak büyük bir meydan okumaya imza atmış oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı