Son Dakika

Deprem uzmanı Naci Görür’den İstanbul için flaş sosyal konut uyarısı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı TOKİ’nin sosyal konut projesiyle ilgili “"Bu proje kesinlikle İstanbul’da uygulanmamalıdır" diye konuştu.

GÜNDEM 14.09.2022, 00:10
2
Deprem uzmanı Naci Görür’den İstanbul için flaş sosyal konut uyarısı!
Deprem konusunda Türkiye’de en çok tanınan isimlerden olan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurduğu sosyal konut projesiyle ilgili çok konuşulacak analizlerde bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan günlerdir merakla beklenen TOKİ’nin sosyal konut projesiyle ilgili detayları bugün açıkladı. Yapılan açıklamada TOKİ’nin en fazla sosyal konut yapacağı ilin 50 bin sosyal konutla İstanbul olacağı duyurulurken Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür çok konuşulacak bir uyarı geldi Prof. Dr. Naci Görür yaptığı uyarı açıklamasında “Bu proje kesinlikle İstanbul’da uygulanmamalıdır" dedi.
Naci Görür, bu büyük projede özen gösterilmesi gerekilen konuları maddeler halinde şöyle sıraladı:
Görür açıklamasında ayrıca “Ev sahibi olmayanlar için bu önemli. İnşallah planlandığı üzere yapılır ve arzu edilen amaca ulaşır. Ancak tahribatını bekleyen İstanbul'da bugüne kadar neden bir dönüşüm projesinin yapılmadığı tartışmalıdır” ifadelerini de kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı