Son Dakika

DEVA Partisi'nde kurucu isimlerden Kılıçlar ve Bilici istifa etti

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'ndeki istifalara iki yeni isim daha katıldı. Partinin kurucu üyelerinden Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici partilerinden istifa etti.

SİYASET 12.04.2021, 15:55
20
DEVA Partisi'nde kurucu isimlerden Kılıçlar ve Bilici istifa etti
DEVA Partisi'nin kurucu üyelerinden olan ve daha önce genel başkan yardımcılığı yapmış Arzu Kılıçlar ve Kurucular Kurulu üyesi Nevim Bilici'nin partiden istifa ettiği öğrenildi.
DEVA Partisi Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Murat Adısanoğlu ve DEVA Parti Balıkesir İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Murat Karacan, geçtiğimiz günlerde partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye katılmıştı. 
Antalya'da kurucu üyelerin başını çektiği 28 kişilik bir grup, İl Başkanı Süleyman Akıncı’nın yönetimini beğenmeyerek genel merkeze istifasını sundu. Genel merkezin henüz istifaları kabul etmeyip sorunun daha da büyümemesi için Antalya’daki ilçe kongrelerini iptal etti.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan ve il yönetim kurulunun istifa edeceği öne sürülürken DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız istifanın doğru olmadığını İl Başkanı Dağhan'ın görevden alındığını açıkladı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı