Son Dakika

Dimitris Pelkas'tan transfer açıklaması: Hull City'de kalacak mı?

Fenerbahçe'den kiralanan Dimitris Pelkas, Hull City'deki geleceğiyle ilgili konuşmak için erken olduğunu söyledi.

SPOR 28.09.2022, 21:30
3
Dimitris Pelkas'tan transfer açıklaması: Hull City'de kalacak mı?
İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin  Fenerbahçe'den kiraladığı Yunan orta saha Dimitris Pelkas, Hull Daily Mail'e açıklamalarda bulundu.
Takımdaki geleceğine ilişkin konuşan 29 yaşındaki oyuncu,"Şu anda bu konuyla ilgili konuşamam. Buraya futbol oynamayı özlediğim için geldim. Futbol oynamak, takıma yardımcı olmak ve ligi tanımak istiyorum. Gençken İngiltere'de oynamanın hayalini kuruyordum ve bu hayal şu anda gerçek oldu. Geleceğimle ilgili karar verme zamanı geldiğinde bu konuyla ilgili cevap verebilirim." açıklamasında bulundu.
Hull City ile bu sezon 3 maçta süre alan Dimitris Pelkas, gol veya asist üretemedi.
Hull City'nin ligdeki durumu
Championship'in 12. haftasında Hull City, sahasında Luton Town'ı konuk edecek. 10 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Hull City, topladığı 11 puanla 20. sırada yer alıyor.
İş adamı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüpte işler şu ana kadar istenildiği gibi gitmiyor. Teknik direktörlüğünü ülkemizde de çok iyi tanınan Gürcü çalıştırıcı Şota Arveladze'nin yaptığı takım için teknik direktör değişikliğine gidileceği iddia ediliyor. Fatih Terim ve Sergen Yalçın gibi isimler spor basınında sürekli olarak öne çıkarılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı