Dolar uzmanı Selçuk Geçer hodri meydan dedi: Şerefimle söz veriyorum

Dolar ve altın yorumları ile sık sık gündem olan ekonomist Selçuk Geçer BDDK'nın hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından video yayınladı. Selçuk Geçer ''hodri meydan'' dedi.

GÜNDEM 27.12.2021, 22:20
10
Dolar uzmanı Selçuk Geçer hodri meydan dedi: Şerefimle söz veriyorum
Bugün ülke gündemine dikkat çeker bir haber düştü. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK) bir çok ekonomist ve gazeteci hakkında suç duyurusunda bulundu.

BDDK kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" maddesine aykırılıktan Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulunuldu'' dedi.
Döviz kurlarına ve Merkez Bankası'na yönelik manipülatif açıklamaları nedeniyle dikkat çeken isimler için soruşturma yapılacağı belirtildi.

Ekonomist Selçuk Geçer Youtube kanalından yaptığı açıklamada. yarın Çağalayan adliyesine gidip BDDK hakkında suç duyurusunda bulundu. 20-21 aralık tarihlerinde nelerin yaşandığını, 128 milyar doların nasıl satıldığı hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı