Dualı Kolyeler - İslami Simgelerle Süslenen Anlamlı Takılar

Dualı kolyeler, hem estetik hem de manevi açıdan önem taşıyan aksesuarlardır. Özellikle nazar dualı kolyeler, nazara karşı koruma sağlamak amacıyla takılmaktadır.

AİLE 28.01.2023, 23:55
15
Dualı Kolyeler - İslami Simgelerle Süslenen Anlamlı Takılar
Bu kolyeler, genellikle ayetel kürsi veya nazar dualı olarak tasarlanmıştır. Fakat çok fazla çeşidi de mevcuttur. Aklınıza gelebilecek tüm ayet, dua ve sure ile kolye üretimi yapılabilmektedir.
Nazar dualı kolyeler, Arapça "kıble" anlamına gelen "nazar" kelimesinden türetilmiştir. Bu kelime, kişinin hayatının her alanında korunmasını sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Bu kolyeler, genellikle ayetel kürsi yazılı olarak tasarlanmaktadır. Ayetel kürsi, Kuran-ı Kerim'de yer alan ve bütün varlıkların yaratıcısı olarak Allah'ın adının anıldığı ayetlerden biridir. Bu ayetin, koruma sağlamak amacıyla kullanılması, dualı kolyelerin manevi değerini artırmaktadır.
Dualı kolyeler, genellikle altın, gümüş veya bakır gibi malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, kolyelerin uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Kolyeler, genellikle küçük ve hafif olmasına rağmen, takılırken rahat olmalarına dikkat edilir. Bu nedenle dualı kolye, her yaş grubu için uygun bir aksesuar olarak kabul edilmektedir.
Dualı Kolye Modelleri
Son dönemlerde en popüler olan islami kolye modelleri arasında Süleyman Mührü, Haşr Suresi son 3 ayeti, 7 ayet sıkıntı gideren, 4 esma işlemeli korunma kolyesi bulunmaktadır. Tüm bu modelleri 925 ayar gümüş kullanılarak https://www.dirilistaki.com/ tarafından üretilmektedir.
Eğer sizde yakın zamanda dualı kolye satın almak istiyorsanız, mutlaka ziyaret etmeli ve modelleri incelemelisiniz. Sadece konuya dualı olarak bakmayın. Çünkü içsel huzursuzlukların giderilmesi, şeytan ve cinlerin şerrinden korunmak ve bereket için bile bu tür kolyeler sürekli taşınabilmektedir.Kolyeleri takarken çok dikkatli olmanız gerektiğini de unutmayın. Üzerinde ayet, dua ve hadis yazılı kolyelerin özellikle banyo ve tuvalet gibi yerlere girerken çıkarılması gerekmektedir. Eğer çok zaruri bir durum varsa ve kolyeyi çıkaramıyorsanız mutlaka elbisenizin içine koyun.
WhatsApp hattını kullanarak kişiye özel olarak da kolye tasarlanmasını isteyebilirsiniz. Hali hazırda üretimi devam eden modelleri görmek için https://www.dirilistaki.com/gumus-duali-kolye bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca Instagram adresini takip ederseniz Diriliş Takı’nın güncel paylaşımlarını da görebilirsiniz. Böylece unutsanız bile paylaşımlar önünüze geldikçe hatırlayabilir, özel günlerde sevdikleriniz için de takı satın alabilirsiniz.
Instagram Hesabı: @dirilistakii

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı