Son Dakika

EDHO dizisinden hayranlarını sevindirecek gelişme! Yeni adıyla dönüyor

6 sezon boyunca ekranlara gelen EDHO dizisi için hayranları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Aniden ekrana veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni adıyla ekrana dönüyor. İşte gelişmeler...

KÜLTÜR SANAT 04.01.2022, 18:05
11
EDHO dizisinden hayranlarını sevindirecek gelişme! Yeni adıyla dönüyor
EDHO hayranlarını yakından ilgilendiren haber geldi… Geçtiğimiz yıl başrollerinde Oktay Kaynarca’nın olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ani bir kararla bitmişti. Yeniden başlaması için yapımcıya baskı yapan EDHO hayranları bugün gelen yeni bir haberle heyecanlandı. 6 sezondur TV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon bölümü ekrana gelmeden ani bir kararla ekrana veda etmişti. Kriz çıkan EDHO dizisinin yeniden başlamasını isteyen dizinin hayranlarına yeni bir haber geldi. EDHO dizisi için dijital platformlarla görüşülmeye başlandığı bilgisi geldi. İddialara göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni adı ve yeni bölümleriyle BluTV olacak. 
İsim hakkı ATV'de olan projenin yeni adı ise Son Efsane oldu.
EDHO için projenin senaristleri Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in gelen teklifleri değerlendirmeye almaya başladığı öğrenildi. Dijital yayın platformlarından teklifler alan EDHO (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) dizisi için BluTV ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi. 
Anlaşma sağlanması halinde EDHO dizisi ay sonunda BluTV platformunda yer alacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı