Son Dakika

Enginyurt "Cumhurbaşkanı adaylığı" için patladı: O olursa oy vermem...

Milletvekili Cemal Enginyurt 6’lı masanın adı geçen olası Cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili söylenen sözlere sert bir çıkış yaptı. Enginyurt önemli olanın aday değil memleket olduğunu belirtti.

GÜNDEM 09.09.2022, 21:20
1
Enginyurt
Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt kendi Twiter hesabından gündeme ilişkin paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Enginyurt bugün bir paylaşımında Cumhurbaşkanlığı adaylığı için söylenen sözlere sitem dolu bir açıklamada bulundu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6’lı masanın adayı olarak ismi geçen kişilerle ilgili özellikle sosyal medyadan konuşulan sözlere sitem eden DP milletvekili Cemal Enginyurt “O olursa oy vermem. Hele şu olursa hiç vermem.” Gibi sözlere sitem ederek “Aday değil, Memleket esas olan.” Diye yazdı.

Twitter’da muhalif vatandaşlara seslenen Enginyurt “ O olursa oy vermem. Hele şu olursa hiç vermem. Öbürünü söyleme sevmem zaten. Ee bu durumda keyfinize göre aday bulunmazsa. Yağmaya. Soyguna. Açlığa. Hukuksuzluğa.Torpile. Sefalete. Cumhuriyet düşmanlığına devam diyeceksiniz öyle mi? Ben demiyorum. Aday değil, Memleket esas olan.” Diye yazdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı