Erdoğan fiyat sorma demişti! Eski doktoru arabası ve fiyatını paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yayında gazeteciye 'TOGG'un fiyatını sorma' demişti... Erdoğan'ın da eski doktoru ve AKP Eski Milletvekili Turhan Çömez kendi arabası ve fiyatını paylaşarak cevap verdi.

EKONOMİ 26.07.2022, 11:55
4
Erdoğan fiyat sorma demişti! Eski doktoru arabası ve fiyatını paylaştı
AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün canlı yayında “Fiyatı sorma” diyerek açıklamadığı TOGG fiyatı tartışmalarına girdi.
Aynı zamanda bir dönem de Erdoğan’ın doktorluğunu yapan Op. Dr. Turhan Çömez, bir süredir İngiltere’de yaşıyor. Turhan Çömez, zaman zaman da Türkiye’ye geliyor. Op. Dr. Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘TOGG’un fiyatı sorma’ çıkışına kendi arabasının fiyatını paylaşarak cevap verdi.
Op. Dr. Çömez, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Geldikçe kullanırım diye bırakmıştım Türkiye’de. Süresi dolduğu için götürüp satacağım. Fiyatına baktım, 7000 Pound kadar. Bir uzman doktorun aylık kazancı yani. Erdoğan dün gece TOGG’n fiyatını söylemeyince aklıma geldi…” ifadelerini paylaştı.
7000 Pound ise şu anki kura göre, 150 bin 636 TL yapıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün TRT ortak canlı yayınında TOGG ile ilgili gazeteci Mehmet Acet’in soracağı soruyu yarıda keserek, “Fiyatı sorma” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri sosyal medya gündem oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı