Son Dakika

Erdoğan'a banka sahipleri ne diye dua ediyor?

Erdoğan’ın 20 yıllık iktidarının sonunda Türkiye ekonomisi giderek bataklığa saplanıyor. Gazeteci Orhan Uğuroğlu da dikkat çeken ifadeler kullanıp Erdoğan'a banka sahipleri ne diye dua ettiğini yazdı.

GÜNDEM 02.09.2022, 10:15
2
Erdoğan'a banka sahipleri ne diye dua ediyor?
Türkiye’de kötü gide ekonomik gidişat Erdoğan iktidarını da çoktan zora sokmuş durumda. Gazeteci yazar Orhan Uğuroğlu, köşe yazısında milletin haklı serzenişine yer vererek Erdoğan için yapılan duayı yazdı. Uğuroğlu, Erdoğan’ın 20 yıllık iktidarından fakirden alıp zengine verdiğini vurguladı.
Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, “Mucidi Devlet Bahçeli olan, uygulayıcısı Recep Tayyip Erdoğan olan "Tek Adam Rejimi" uygulamasının hedefi kamu kaynaklarının fakir fukaraya, garip gurabaya değil, zengine verildiğinin en net fotoğrafı budur… Sözde fakirden, yoksuldan yana, özde zenginden yanadır Erdoğan…” dedi.
“Ekonomist Erdoğan Merkez Bankası faizini yüzde 13'e indirtiyor ama ya banka faizleri?” diyen Orhan Uğuroğlu, “Kredi Kartı yıllık faiz oranları yüzde 21,6. Bireysel Kredi faiz oranları yüzde 25 - 30. Nas nerede Erdoğan? Bankaların sahipleri, "Allah başımızdan eksik etmesin" diye dua ediyorlardır ama ya vatandaş; İnanıyorum ki açlık ve yoksulluk sınırları altında yaşa mücadelesi veren vatandaşlar da şöyle dua ediyorlardır; İlk seçimde kaybedersin inşallah Erdoğan… Allah müstahakını versin Erdoğan…” ifadelerini kullandı.
“Bırak artık "yılbaşı - yıl ortası - yaz sonu - 2023 - 2053 vizyonu" hayallerini… Millet artık uyandı.” diye seslenen Orhan Uğuroğlu, “Bu algı yaratma vaatlerini yutmuyor Erdoğan… Millet kararını verdi… İlk seçimde iktidardan gidiyorsun… İşte asıl "hayır" da bu olacaktır…” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı