Son Dakika

Erdoğan’dan “u” dönüşü! Babacan ve Davutoğlu’na teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde AKP’den ayrılarak farklı partiler kuran Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı sert sözlerle eleştirirken bugün isim vermeden kendilerine teşekkür etti.

GÜNDEM 15.08.2022, 21:25
2
Erdoğan’dan “u” dönüşü! Babacan ve Davutoğlu’na teşekkür etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP’den ayrılarak Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi’ni kuran Ali Babacan’la ilgili oldukça sert ifadeler kullanmış bu ifadeler yüzünden eleştirilere maruz kalmıştı. Erdoğan kısa zaman önce sert ifadeler kullandığı eski yol arkadaşlarına bugün teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan için günler önce “Onlar nasıl bir ihanetin içinde olduklarını kendileri düşünmesi lazım. O makamlara kendileri layık oldukları için gelmediler. Onlara makam verildiyse hepsi de onlara bir irade makamları verdi. Onlar bunun kadir kıymetini bilmedi. Şu anda masanın etrafında dönüp dolaşıp bir şeyler yapmaya gayret ediyorlar" ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan’ın bu ifadeleri kamuoyunda oldukça büyük yankı uyandırırken kendisine sert eleştiriler yapılmıştı. Bugün ise Erdoğan, partisinin kuruluşunun 21. yıldönümünde ATO Congresium'da düzenlenen programda yaptığı konuşmada pişman olurcasına Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’a isim vermeden teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Erdoğan, şu ifadelerle Babacan ve Davutoğlu’na seslendi:
Partimize destek olmuş her bir kardeşime her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum. Bu kutlu çatının dışına çıkarak kendine başka yollar çizenlere de geçmişteki hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı