Erman Toroğlu'ndan sert sözler: "Biz futbol oynamıyoruz, sürünüyoruz"

Erman Toroğlu, A Milli Takımımızın Letonya karşısındaki futbolunu değerlendirerek "Biz futbol oynamıyoruz, sürünüyoruz" dedi.

SPOR 12.10.2021, 09:55
4
Erman Toroğlu'ndan sert sözler:
Erman Toroğlu, A Milli Takımımızın Letonya'yı deplasmanda 2-1 yendiğimiz maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu, alınan galibiyete rağmen oynanan futbolun yetersiz olduğunu dile getirdi.
"İşkence çekmeye devam... Futbol oynamıyoruz, top oynuyoruz!" diyen Erman Toroğlu, "Karşımızdaki rakip ile kalite olarak tek tek baktığımızda fark var.
Takım ruhu olarak baktığımızda yok. Hatta ruh olayında onlar bizden daha iyi. 90 dakika boyunca kaç pozisyona girdik bir bakın... Onlar daha nadir pozisyona geldiler ama daha tehlikeliydiler." ifadesini kullandı.
"Bizim Türk futbolunun tam dibe vurması lazım ki, oradan alacağımız hızla büyüyelim" diye yazan Toroğlu, "Dün akşam bunu kaçırdık. Çünkü bu tip sonuçlar bizi sürüngen durumuna sokuyor. Ne ölüyoruz ne gülüyoruz… Sürünüyoruz!" dedi.
Maçı teknik taktik olarak yazacak hiçbir şey olmadığını belirten Toroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Burak ile penaltı kazandık. Burak penaltıyı aldı." diye yazan Toroğlu, "Peki size soruyorum Burak'ın pozisyonundaki penaltı bizim aleyhimize çalınsaydı ne yapardık? O hakeme neler derdik? Onu seyredenlere bırakıyorum." dedi.
Erman Toroğlu yazısını şu sözleler noktaladı:

"Rakip amatör futbol takımı gibi… Arada bir top yapıyorlar, genelde dan dun vuruyorlar. Biz ne yapıyoruz? Hiçbir şey. Koca takımda ne yaptığını bilen bir tek Cengiz Ünder var.
Diğerleri yalan rüzgârı. Oynuyor gibi yapıyorlar, milleti aldatıyorlar, oynamıyorlar. Herkesin ilk topuna Burak koşuyor. Bırak onu Hakan Çalhanoğlu alsın. Maddi olarak baktığımızda Letonya'nın sahadaki 11'i 1 milyon Euro, Türkiye'nin 180 milyon Euro. Aradaki fark bu; peki sahadaki fark: İki takım da 1 milyon Euro!
"Hani klasik bir laf var ya futbolcuların maçlardan sonra söylediği: "Önümüzdeki maçlara bakacağız." Bakacağız da hangi futbolla hangi mücadeleyle. Herhalde sürüngenleri oynamaya devam edeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı