Son Dakika

Fatih Altaylı'dan Fatih Portakal'a sert eleştiri: "Gündem olmak..."

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşesinde Fatih Portak'ı sert sözler ile eleştirerek “Madem bu kadar gündem olmak istiyordun, niye gündem olmamak için haberi bırakıyorum dedin?” diye sordu.

GÜNDEM 03.11.2022, 15:00
4
Fatih Altaylı'dan Fatih Portakal'a sert eleştiri:
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, eski FOX Haber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal’ı bugün kaleme aldığı köşe yazısında eleştirdi.
Altaylı, Fatih Portakal için “sosyal medyasından, YouTube’dan, dört koldan gündem olma peşinde” olduğunu söyledi. Altaylı, “Madem bu kadar gündem olmak istiyordun, niye gündem olmamak için haberi bırakıyorum dedin?” diye sordu.
Fatih Portakal en son, AKP'nin muhalif gazetecileri de davet ettiği " Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini açıklayacağı toplantıya gitmesi üzerinden eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
Altaylı, bugünkü köşesinde şunları kaydetti:
Bu arkadaşımız, iki sene öncesine kadar Fox Haber’i sunuyordu ve oldukça başarılı idi. En yüksek ratinglere sahip ana haber bülteniydi. Muhalif bir bülten olduğu için de hedefteydi. Sonra bir gün aniden başarılı sunucusu Fatih Portakal ‘Ben bırakıyorum’ dedi. Kendi açıklamasına göre ‘Gündemde olmaktan, sürekli tartışılmaktan, sürekli konuşulmaktan yorulmuştu ve İzmir’deki çiftliğine çekilecek, toprakla uğraşacaktı. Gündem olmak istemiyordu. Toprağa dönecekti.2 Döndü de.
Ama o gün bugündür gündem olmak, gündemde kalmak, gündemi belirleyebilmek için her şeyi yapıyor. Sosyal medyasından, youtube’dan, dört koldan gündem olma peşinde. Benim de anlamadığım tam da bu. Madem bu kadar gündem olmak istiyordun, niye gündem olmamak için haberi bırakıyorum dedin. Bir anlatsa da bilsek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı