Fatih Portakal, en az TL değer kaybetti diyen Kavcıoğlu'na patladı

Fatih Portakal “En az değer kaybeden para birimi Türk Lirası” oldu diyen TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu'na tepki gösterdi. Portakal, Kavcıoğlu'nun da isminin unutulup sözünün kalacağını söyledi.

GÜNDEM 28.07.2022, 16:25
8
Fatih Portakal, en az TL değer kaybetti diyen Kavcıoğlu'na patladı
Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun “Dünyadaki gelişmeler bizi etkiliyor, son 10 günü çıkardığımızda son bir ayda en az değer kaybeden para birimi Türk lirası” açıklamasına sert tepki gösterdi.
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın üçüncü enflasyon raporunu basın toplantısında sundu. Kavcıoğlu’nun ‘en az değer kaybeden para birimi Türk Lirası’ açıklaması eleştirilerin hedefi oldu.
Gazeteci Fatih Portakal da TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun söz konusu ifadelerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un 2019 yerel seçimlerindeki “Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler oldu…” açıklaması üzerinden göndermede yaparak tepki verdi.
Fatih Portakal sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Adını dahi hatırlamadığım siyasinin bir zamanlarki açıklamasını çağrıştırdı: “Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler oldu…” İsmi unutuldu sözü kaldı. Bu isim de böyle olacak.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı