Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ali Şansalan değil maçalan

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan hakem tepkisi geldi. Maçın hakemi için Koç, "Ali Şansalan değil 'maçalan" dedi.

SPOR 18.10.2021, 07:35
5
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ali Şansalan değil maçalan
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından hakem kararlarına tepki gösterdi.
"Hakemin Fenerbahçe futbolcularına olan yaklaşımı, vücut lisanı, mimikleri, bir hakem mimiklerin tuttuğu tarafı ele verir mi ya, bu noktaya geldi iş” tepkisini gösteren Koç, “Bizim oyuncularımıza olan kızgın agresif tepkileriyle, Trabzonsporlu oyuncuları daha sakinleştirici, daha anlayıcı, daha kucaklayıcı, net net belli. İlkokula giden bir çocuk bile bunu görür." dedi.
"Bakın Rize Galatasaray maçı. Haddime değil, Rize’den de Galatasaray’dan da özür diliyorum ama değinmek zorundayım." diyen Koç, "Galatasaray bir gol yiyor, net faul. Galatasaray üçüncü golü atıyor, net faul. 2-3 tane faul. Bunu ne Rize’ye karşı ne Galatasaray’a karşı söylemiyorum. Maçı 8 dakika uzatmış, üstüne bir 4 dakika daha koyuyor. Arka arkaya 3 tane korner kullandırıyor orada Rize golü atsa Galatasaray camiası ayağa kalkacak. Bunlar kaos ortamı oluşturmaya çalışıyorlar" açıklamasında bulundu.

Maçın hakemi için, "Ali maçalan" ifadesini kullanan Koç, "Ali Şansalan değil ‘maçalan’, geçen sene bizden Konya maçını da almıştı. Şimdi Fenerbahçe camiası artık ayaklanma zamanı" dedi.
Fenerbahçe camiasına seslenen Koç, “Ne gücünüz varsa, ne gücümüz varsa omuz omuza vereceğiz. Ve bu düzeni en kısa zamanda yıkmak için elimizden geleni yapacağız. Yürüyüşse yürüyüş, sosyal medyada çalışmalarsa sosyal medya. Federasyona gitmekse, Federasyona gitmek. Artık harekete geçme, ayaklanma zamanı arkadaşlar. Bunu yanlış yerlere çekmeyin. Fenerbahçe’nin haklarını koruma adına Fenerbahçe camiasının, Fenerbahçe taraftarının bugün Sabiha Gökçen’e giderek, ilk adımı atarak, öyle bir hazırlık olduğunu duyuyorum. Muhakkak bunu yapın arkadaşlar” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı