Son Dakika

Fuat Uğur, Erdoğan'a seslendi: Çok mu zenginiz? Nedir bu rahatlık?

Fuat Uğur, Erdoğan'a "Çok mu zenginiz? Nedir bu rahatlık?" diye seslenerek Tasarruf kampanyasına başlamamız gerekiyor; yoksa yılda 100 milyar dolarımız çöpe gider" diye uyarıda bulundu.

GÜNDEM 15.09.2022, 08:50
3
Fuat Uğur, Erdoğan'a seslendi: Çok mu zenginiz? Nedir bu rahatlık?
Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Türkiye'nin acil bir tasarruf tedbirleri kampanyasına ihtiyacı olduğunu belirtti. Uğur, Erdoğan'a seslenerek "Tasarruf kampanyasına başlamamız gerekiyor; yoksa yılda 100 milyar dolarımız çöpe gider" diye uyarıda bulundu.
Uğur'un "Çok mu zenginiz? Avrupa tasarrufa giderken nedir bu rahatlık?" başlıklı yazısında "İlgili bakanlıklarımız ve bakanlarımız kendi inisiyatifleriyle bu konularda adım atmayacakları için ben doğrudan doğruya Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum" diyerek şöyle devam etti:

"Sayın Cumhurbaşkanım, bizim de memleket çapında yiyecek, içecek israfından, su, elektrik ve doğalgaza varıncaya kadar bir tasarruf kampanyasına başlamamız gerekiyor. Ne yazık ki en müsrif milletler arasında ilk sıralara yerleştik. Artık dünyanın kaynakları sınırlı. Daha tedbirli yaşamamız gerektiği ortada. Bu kampanyayı ancak siz başlatırsanız başlar Sayın Cumhurbaşkanım. Yoksa yılda en az 100 milyar dolarımız çöpe gider. Bunun için alınacak tasarruf tedbirleri konusunda (Su, elektrik, yiyecek ve doğalgaz) bilgilendirmelerle, kamuya verilecek talimatlarla, eğitimde bilinçlendirmeyle geniş çaplı ve etkili bir kampanya yapılabilirse, bundan hem bizler hem de Türkiye’miz kazanır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı