Son Dakika

Galatasaray başkan adayı Şardan'dan dikkat çeken açıklamalar

Galatasaray'da 39'uncu başkanlık seçimlerine dair adaylardan Yiğit Şardan, açıklamalarda bulundu.

SPOR 04.06.2021, 14:05
3
Galatasaray başkan adayı Şardan'dan dikkat çeken açıklamalar
Galatasaray başkan adaylarından Yiğit Şardan, Fox TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.
Sarı kırmızılı kulübün 19 Haziran'daki başkanlık seçimi ile yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Şardan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
“Fatih Terim konusu seçimin ana maddesi oldu ve bu da talihsiz bir durum. 19 Haziran’da başkanlık seçimine gidiyoruz, teknik direktörlük seçimine değil. Hangi teknik direktörle çalışacaksa, ona göre başkan seçilecek gibi bir hava oluştu. Bir takım arkadaşlarımın yaptığını doğru bulmuyorum. Fatih Terim’in paçasına tutunup, başkanlığa gitmeye çalışıyorlar. Ben kendi ayaklarımın üstünde başkanlığa giderim. Birinin sırtına binerek başkan olursanız, siz fiili başkan olursunuz, Fatih Terim gerçek başkan olur. Fatih Terim ile ilgili bir kararım şu an yok. Bunun üstünden prim yapmayacağım.”
“Fatih Terim’i tanırım, gördüğümde sohbet ederim. Hayatımda, beni ondan daha çok sevindiren olmadı. Ancak başkan olarak Galatasaray’ın çıkarlarına uygun karar veririm. Buna da yönetim kurulu ile karar veririm.”
“Abdurrahim Albayrak listemde önemli isimlerden, ikinci başkan olacak. Diğer arkadaşların bir talebi olmadı, doğrusu da budur. Abdurrahim Albayrak kadar Galatasaray için çalışan görmedim. Gecesini gündüzüne katıyor. Ayrıca Abdurrahim Albayrak tüm konuları biliyor. Doruk Acar da iyi işler yapmış arkadaşım. Birinci görevim, sevgi ve saygıyı en üst düzeye taşımak. Bu yara aldı ve bu konu çok önemli. Galatasaray ayrıca sürekli hatayı insan arıyor. Ben hastalığı doğru teşhis edip, doğru tedavi uygulayacağım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı