G.Saray'da Icardi pazarlığı!

G.Saray'ın Mauro Icardi transferi için PSG ile görüşmelere başladığı kaydedildi. İşte Icardi transferinde son gelişmeler...

SPOR 26.08.2022, 12:10
2
G.Saray'da Icardi pazarlığı!
G.Saray'ın Mauro Icardi'nin kulübü PSG ile kiralama konusunda anlaşmaya vardığı ve şartların detaylarının görüşüldüğü kaydedildi.
Corriere dello Sport muhabiri Pasquale Salvione'nin haberinde, Mauro Icardi konusundaki ısrarını sürdüren G.Saray'ın PSG ile oyuncunun kiralanması konusunda anlaşmaya vardığını aktardı. Icardi ve eşi / menajeri Wanda Nara'nın da G.Saray'a transfer olma konusunda ikna olduğu belirtildi. PSG'nin de kiralama şartları konusunda pazarlığı sürdürdüğü ifade edildi.    

PSG teknik direktörü Galtier'in Icardi'yi takımda düşünmediğini ilan ettikten sonra Arjantinli golcünün G.Saray ihtimalini birinci sıraya aldığı ifade edildi. G.Saray'ın Icardi'nin aldığı yıllık 8 milyon euronun yüzde 40'ını ödemek istediğini PSG'ye ilettiği kaydedilirken bu teklif üzerinden pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.
Ayrıca, G.Saray'ın Icardi'nin satın alma opsiyonunu da görüşmelere dahil ettiği ve konuyla ilgili temasların gece de sürdüğü aktarıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı